Blog

Keep up to date with the latest news
Idei pentru o gradina cocheta

Idei pentru o gradina cocheta

Fie ca dispui de un spatiu mare sau mic de gradina, aceasta este unul dintre cele mai importante puncte ale casei tale. Gradina  este spatiul de acces catre locuinta ta si, totodata prima aparitie a casei tale, de aceea,  gradina trebuie sa arate mereu ingrijita si cu gust. Design-ul gradinii tale trebuie sa se axeze pe doi termeni importanti:  pe relaxare si pe plantare. Ambele pot conspira la decorul casei tale, atunci cand vine vorba despre aspectul  exterior. Asa ca, iata cateva idei prin care gradina ta sa fie cocheta si admirata oricand:

Cultiva flori si alege-le cu inspiratie:  Florile sunt una din cele mai importante parti ale gradinii tale, ele confera o nota eleganta si vie, de aceea ele trebuie alese cu grija ,iar mai apoi,ingrijite. Selecteaza-le mereu doar pe cele care iti sunt pe plac si de care nu te poti dispensa.

Creeaza puncte centrale. Daca dispui de un spatiu mai extins al gradinii tale, poti foarte usor sa plasezi in mijlocul ei o fantana arteziana care sa atraga atentia. Alege un model in functie de marimea gradinii tale si fii sigur ca este o alegere foarte buna pentru a oferi un aer cochet ,elegant si modern.

 

Plaseaza un foisor. Si pentru ca ceea ce cauti in propria gradina este relaxarea, foisorul este cea mai buna alegere cand vine vorba despre relaxare. Alege un model pe gustul tau si amplaseaza-ti un foisor intr-un colt al casei tale unde itiplace sa iti petreci timpul, te vei simti minunat!

 

O nota de optimism. O gradina frumoasa  este intotdeauna o gradina simpla, dar cu gust.  De aceea majoritatea oamenilor opteaza pentru decoratiuni exterioare ,cum ar fi piticii de gradina sau lampilecu petrol care lumineaza intreaga suprafata. Sunt niste elemente foarte atragatoare atunci cand vine vorba despre gradina ta, tu trebuie doar sa le aranjezi dupa propriul plac.

Related Posts

Toamna in gradina ta

Toamna in gradina ta

Sunt trei aspecte importante de care trebuie sa tinem seama in decursul lunilor de toamna, in special in septembrie. Primul se refera la faptul ca acu…

Read More
Cateva idei pentru inviorarea livingului

Cateva idei pentru inviorarea livingului

Atunci cand vine vorba de decoratiuni si redecorarea livingului, trebuie sa stiti ca exista cateva trucuri care o sa va ajute sa economisiti timp si b…

Read More