Blog

Keep up to date with the latest news
Cateva lucruri de tinut minte atunci cand cumperi mobila

Cateva lucruri de tinut minte atunci cand cumperi mobila

Cumpararea pieselor de mobilier poate fi o activitate obositoare si stresanta. In primul rand, pretul este unul care poate fi peste bugetul actual al cumparatorului. In al doilea rand, piesele de mobilier sunt o investitie in timp pentru o locuinta, iar daca nu esti atent poti ramane o perioada indelungata cu o piesa de mobilier pe care nu iti face placere sa o vezi in fiecare zi.

Alege second-hand la inceput

Daca planuiesti sa te muti intr-un apartament nemobilat sau partial mobilat, este recomandat sa incepi prin a cumpara piese de  mobilier second-hand pe care le poti vopsi si decora dupa bunul plac, astfel poti economisi niste banuti. Acest tip este valabil mai ales daca decorezi fiecare camera pe rand si incet, pentru ca unele piese s-ar putea sa nu se mai potriveasca, peste un an sa zicem, cu aspectul general al imobilului.

Planuieste decorul camerei

Atunci cand este cazul sa investesti in mobila noua, o idee buna este sa te gandesti foarte bine cum vrei sa arate spatiul tau la sfarsitul transformarii. Esti multumit cu decorul actual, crezi ca vei renova intr-un viitor aproximativ apropiat, poti sa lucrezi cu mobilierul actual pentru a-ti duce la bun sfarsit planul? Iti recomand sa folosesti un planificator online pentru a schita cum vrei sa arate camera inainte de a lua decizii importante. Astfel, iti vei da seama cum va arata canapeaua aceea portocalie de trei locuri langa rafturile bibliotecii. De asemenea, nu uita sa masori!

Actualizeaza cu rabdare

Sa ai piesele de mobilier  pe care ti le doresti cel mai mult poate fi un proces de lunga durata, dar care merita in final. Cred ca este o idee foarte buna sa investesti in cateva piese mobiliare de baza, precum o canapea sau o masa pentru cafea care sa fie de o calitate superioara si care sa fie pe placul tau suprem. Calitatea cere uneori timp!

Cumpara prin apropiere

Cand vine vorba despre mobila cu siguranta poti cauta cele mai bune oferte in magazinele de prin apropiere. De exemplu, daca vezi o canapea, dar iti este peste buget, este aproape imposibil sa nu existe intr-un alt magazin una similara, daca nu chiar identica la un pret mult mai bun. Continua sa cauti, piesele tale ideale se afla undeva la un pret accesibil tie!

Inspiratie: Pinterest

De fiecare data cand ai ramas fara idei pentru amenajarea spatiului interior, Pinterest va fi la un click distanta cu un izvor nesecat de imagini, proiecte DIY de unde te poti inspira.

Asteptam si parerea voastra in sectiunea de comment-uri.

Related Posts

Decorul interior in culorile primaverii

Decorul interior in culorile primaverii

Crearea unui decor într-o singură culoare este una din transformările cele mai elegante pe care le puteți realiza. Cheia pentru construirea u…

Read More
O noua incapere fara nici un cost

O noua incapere fara nici un cost

Avem o relatie de iubire sau de ura cu locuintele noastre. Acea persoana care isi iubeste casa nespus de mult este o persoana norocoasa, insa nu prea …

Read More