Blog

Keep up to date with the latest news
Giethoorn - orasul magic

Giethoorn - orasul magic

In Olanda, exista un oras magic care se deosebeste de celelalte orase datorita strazilor sale, care sunt „construite” in totalitate, din apa. Desi poate parea o imagine dintr-un basm, aceste imagini sunt complet reale.

Orasul se numeste Giethoorn si are doar 2.600 de locuitori. Aici, cel mai mare zgomot pe care il puteti auzi este macaitul unei rate sau sunetele altor pasari.  Acesta este construit pe un sistem de canale si este atat de dependent de acesta, incat nu poti ajunge la unele case decat cu ajutorul barcilor, la care apeleaza chiar si postasul pentru a livra corespondenta.

Oraselul magic se bucura de vizitele turistilor curiosi, care isi gasesc aici relaxarea dorita. Canotajul este, bineinteles, una dintre atractiile preferate ale turistilor. Micile magazine inchiriaza si barci cu motor, care sa te ajute sa te deplasezi mai usor, sa vizitezi imprejurimile, sau sa iti petreci o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni sau familie. Exista, de asemenea, muzee pe care le poti vizita sau alte modalitati pentru a-ti petrece aici timpul liber. Una dintre cele mai amuzante atractii este mingea gonflabila, transparenta. Odata ce te afli in interiorul acesteia, poti umbla, in mod literal, pe apa, sau chiar sa plutesti.

Daca vreodata veti dori sa vizitati acest orasel minunat, puteti alege dintr-o varietate de hoteluri si restaurante, de la cele mai moderne la cele mai rustice.

Ce parere aveti despre aceasta destinatie de vacanta?

Related Posts

Cele mai noi tendinte in design-ul de birou

Cele mai noi tendinte in design-ul de birou

In ultimii ani, design-ul de birou s-a indepartat de spatiile formale, conventionale si s-a transformat tot mai mult in ceea ce inseamna spatii jucaus…

Read More
Mai mult cer

Mai mult cer

Arhitectul Aldana Ferrer Garcia a creat o fereastra care se deosebeste de toate celelalte modele, datorita faptului ca aceasta este ext…

Read More