Blog

Keep up to date with the latest news
4 informații utile pentru chiriași

4 informații utile pentru chiriași

Ești din afara Clujului și dorești să-ți continui studiile aici? Ai vrea să locuiești singur sau cu prietenii? Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoști!

 

Prețul chiriei se poate negocia!

 

Nu te descuraja dacă nu ai reușit să-ți găsești locuința dorită în bugetul pe care îl ai planificat. Cei mai mulți dintre proprietari sunt dispuși să negocieze! De cele mai multe ori, un imobil scos la închiriere sau la vânzare se dorește a fi ocupat în cel mai scurt timp, iar proprietarii se dovedesc a fi destul de flexibili.

 

În chirie, ca acasă!

 

Multe dintre diminețile dinaintea examenelor, serile cu prietenii în care distracția va conta mai mult decât teancul de cărți, patul în care vă odihniți după o petrecere, reprezintă motivele pentru care alegerea locuinței în care-ți vei petrece anii studenției trebuie să reflecte dorințele tale. Înfrumusețează-ți noul cămin după cum îți place...atenție însă! Consultă-te cu proprietarul și respectă înțelegerea făcută!

 

Ia-ți garanția înapoi!

 

Orice contract de închiriere a unui spațiu, are stipulat, predarea de către chiriași a unei garanții care se stabilește de către proprietar. Aceasta are ca scop , acoperirea eventualelor daune sau a neplății chiriei și se înapoiază doar la încheierea contractului!

Ce poate reprezenta o dovadă mai bună decât o poză? Pentru a nu exista neclarități, puteți să faceți poze împreună cu proprietarul atunci când ,,bateți palma,, dar și atunci când se încheie contactul.

 

Apelează la un agent imobiliar!

 

Trăim într-o eră a vitezei, unde orice minut contează, mai ales când vorbim despre piața imobiliară! Ofertele diverse și o creștere treptată a prețurilor garsonierelor sau apartamentelor anunță începerea anului universitar în Cluj Napoca, dar nu numai.

Procesul de a-ți găsi locuința dorită este mult mai greu de realizat singur– deplasarea dintr-un loc în altul, promovarea pe cont propriu și o mulțime de întrebări și nelămuriri care nu își găsesc răspuns. Atunci când apelați la un agent imobiliar, nu doar că economisiți timp, dar aveți la dispoziție și un specialist care vă poate consilia și răspunde la orice întrebare.

 

Nora M.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Specialist tranzacții imobiliare

Specialist tranzacții imobiliare

De câte ori am auzit de job-ul de agent imobiliar? DE FOARTE MULTE ORI! De câte ori am evitat acest job? DE FIECARE DATA!   …

Read More