Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Noile tendinte in 2016

Noile tendinte in 2016

Design-ul interior este într-o continuă schimbare. Cererile pentru materiale noi și forme inedite, împreună cu ritmul rapid al inovațiilor tehnologice și al creativității umane crează trend-uri moderne pentru design-ul interior care sunt rareori permanente. Ce era acum doi ani la modă nu reprezintă, neapărat, în prezent, alegerea cea mai potrivită. Câteva dintre trend-urile pentru interior, însă, rămân și în prezent, fiind cu adevărat interesante și inspiraționale. Iată câteva idei care vor rămâne și în 2016 sau chiar mai mult timp, printre preferințele oamenilor.

Palete de culori simple, idei pentru decorare în alb și negru cu o pată de culoare aprinsă, ornamente impresionante, piese de mobilier și de iluminare supradimensionate, idei pentru decorare retro, în stilul anilor `50, `60 și chiar `80, design în stilul minimalist, design sculptural și nuanțat, care adaugă personalitate și interes interioarelor moderne, vor rămâne în vogă pentru mai mult timp.

Noile materiale, progresul în ceea ce privește aparatura de uz casnic și design-ul interior inovativ sunt doar reflexii ale principiilor de bază ale design-ului de interior.

Acesta ajută la exprimarea personalității într-o manieră unică și crează spații de locuit sigure, comfortabile, funcționale și atrăgătoare, cu puțin interes și originalitate. Adevăratul design de interior reflectă istoria acestuia, cuprinzând toate greșelile și corecturile. Cu cât se schimbă mai mult, cu atât apar mai multe tehnici și soluții noi sau anterioare, care au fost uitate.

Tendințe care dispar

1.Împăierea, animalele împăiate, coarnele naturale și pielea de animale.

2.O încăpere cu un singur stil decorativ. Chiar și încăperile clasice pot arăta demodate. Adăugând un accent popular sau obiecte ale design-ului industrial, oferă o nouă viață interioarelor clasice, și definesc unul din trendurile anului 2016, care va avea durabilitate.

3.Piese de mobilier într-o singură culoare, formă și stil.

4.Utilizarea oglinzilor de perete doar ca piese funcționale ale decorațiunii. Oglinzile de perete moderne pot reprezenta adevărate decorațiuni și un punct de atracție principal. Mai multe oglinzi mici și mari pot crea o iluzie optică extraordinară și să transforme radical sufrageria.

5.Prea multe motive florale.

6.Nuanțe fluorescente.

7.Tavane spectaculoase, în special cu lumini LED.

8.Mobilier de bucatarie și aparaturi de uz casnic din inox.  

9.Mobilier de bucătărie lucios, în culori vii.

10.Gresie și faianță cu forme simple și dimensiuni standard.

11.Utilizarea pieselor de mobilier într-un mod tradițional. Pe de altă parte, puțin umor și creativitate în decorare, experimentând tehnici și soluții surpinzătoare, sunt tendințele anului 2016.

Related Posts

Interiorul in cuvinte

Interiorul in cuvinte

De multe ori, tendințele din anii anteriori reprezintă unele dintre tendințele actuale și viitoare. Iată care sunt cele mai apreciate:   …

Read More
Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More