Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Decorarea casei cu un buget redus

Decorarea casei cu un buget redus

Dacă nu aveți un buget considerabil pentru a vă redecora locuința, dar totuși simțiți nevoia să faceți o schimbare care să aducă un plus de noutate, trebuie să știți că acest lucru este posibil. Cu mici schimbări, precum accentuarea unor piese de mobilier cu culori vesele sau reciclarea sticlelor, veți fi uimiți de rezultatele obținute. 

Creați perne cu un design unic

Dacă dați un alt scop materialelor pe care le aveți prin casă puteți face fețe de perne noi care să aibă un design unic. Puteți coase pulovere vechi, tricouri sau prosoape de bucătărie colorate, ce au modele unice care nu se găsesc în magazinele obișnuite, de specialitate.

 

Când sunteți în dubiu, vopsiți!

Dacă mai aveți vopsea prin casă, puteți considera să o folosiți pe o anumită piesă de mobilier, mai ales dacă este mai veche. Este uimitor cum poate o culoare aprinsă precum galben sau albastru să însuflețească un costumier sau o masă de cafea și să completeze perfect spațiul dumneavoastră.

 

Încercați o tăblie ingenioasă

Nu aruncați bani mulți pe tăblii de pat noi, când o puteți recrea simplu pe cea pe care o aveți deja. Puteți să o faceți să arate ca nouă dacă pur și simplu o înveliți cu o pătură sau cu un alt material pe care îl aveți prin casă. Dacă aveți timp, puteți crea o tăblie de la zero dintr-o ușă mai veche sau puteți suspenda pur și simplu o bucată de material preferată, sau să colorați peretele pentru a oferi iluzia de tăblie.

 

Experimentați cu arta de perete

Actualizați pozele și tablourile dumneavoastră în mod regulat. Nu vă fie frică să încercați lucruri noi. Puteți înrăma orice are însemnătate pentru dumneavoastră, chiar dacă vorbim despre un calendar, un model tipografic sau un citat. Acoperiți suporturile de poze pe care deja le dețineți cu o culoare diferită a materialelor sau pictați din nou ramele pe care le aveți în aceeași culoare, pentru a crea un perete galerie care cu siguranță va ieși în evidență.

 

Reciclați sticle și cutii de conserve

Cutiile din aluminiu sau sticlele cu forme sau culori interesante pot constitui piesele centrale ale unei încăperi dacă le pictați în culori. În plus, pot fi folosite pe post de suport al tacâmurilor sau chiar ale plantelor.

Related Posts

Ce putem să facem cu cablurile?

Ce putem să facem cu cablurile?

Cablurile sunt una dintre problemele pe care le întâlnim de cele mai multe ori într-o casa. Întotdeauna ne lasa impresia a cev…

Read More
Voi sunteti dispusi sa va luati aceste riscuri in decorarea locuintei?

Voi sunteti dispusi sa va luati aceste riscuri in decorarea locuintei?

Dacă în anul 2015 ați luat o pauză de la decorarea locuinței, în 2016 este timpul să nu mai amânați! Chiar dacă nu o să real…

Read More