Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Ce ar trebui sa aveti in vedere daca construiti sau modificati o casa

Ce ar trebui sa aveti in vedere daca construiti sau modificati o casa

  • Adăugați un garaj în plus dacă aveți spațiul necesar. Toată lumea are mai mult spațiu decât crede!
  • Înălțați tavanul! Dacă aveți tavanul mai înalt, ferestrele dumneavoastră pot deveni și ele mai înalte, iar astfel intră mai multă lumină în casă.

  • Adăugați o fereastră în camera principală de dressing. Este foarte plăcut să poți aerisi și să ai parte de lumină naturală în dressing. Chiar dacă fereastra nu este foarte mare, este suficient să fie acolo.
  • Adăugați o priză în cămară. Cămara poate fi spațiul în care vă depozitați unele produse electronice care nu mai au loc în bucătărie, precum prăjitorul de pâine sau alte electronice de mici dimensiuni.
  • Gândiți-vă să vopsiți cu trei tonuri de vopsea și tavanul sa aibă culoarea albă. Acesta se aplică mai ales la casele care au tavane înalte.
  • Obțineți cel mai bun teren posibil! Unii constructori ar putea impulsiona pentru a alege un teren mai puțin dorit sau să ceară foarte mult pentru locații mai bune. În cele mai multe cazuri, este mai bine să plătiți taxe în avans pentru un teren mai bun, chair dacă asta înseamnă că o să aveți o casă mai mică.
  • Puneți pardoseală de lemn în zonele în care circulați mai mult. Știm că poate fi costisitor, dar la fel de mult costă refinisarea pardoselii deja existente cu una care să se potrivească cu cea existentă deja. Coridoarele cu pardoseală din lemn arată mult mai bine și, oricum, puteți pune un covor peste, oricând simțiți nevoia.  

  • Înălțați șemineul și adăugați o vatră pentru el. Înălțarea șemineului nu costă de obicei, nimic, însă vatra este o investiție mică, dar care face diferența. Mai ales pentru că poate constitui un loc ideal de încălzire, iar faptul că șemineul este mai înalt o să vă permită să vedeți flăcările mai bine.
  • Asigurați-vă că aveți pereți fini. Nu este deloc atractiv la pereții texturați. Dacă sunt fini, pot fi decorați mult mai ușor din multe puncte  de vedere.
  • Adăugați un coș de debarasare la chiuveta din bucătărie.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O casa pe care toti ne-am dori-o ...

O CASA PE CARE ORICINE SI AR DORI-O… Am selectat ca va prezentam o casa situata in Cluj Napoca zona Borhanci , intr-un cartier si intr-o zona rezide…

Read More