Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Voi sunteti dispusi sa va luati aceste riscuri in decorarea locuintei?

Voi sunteti dispusi sa va luati aceste riscuri in decorarea locuintei?

Dacă în anul 2015 ați luat o pauză de la decorarea locuinței, în 2016 este timpul să nu mai amânați! Chiar dacă nu o să realizați o redecorare completă, câteva transformări îndrăznețe vor fi de apreciat. Acest ghid de inspiratie fără-regrete vă va scoate din zona de comfort și vă veți da seama de potențialul complet al casei.

 

1. Scaune nepotrivite pentru masa din sufragerie

Dacă v-ați plictisit de scaunele vechi din sufragerie și nu vreți să cheltuiți mult pentru a le înlocui pe toate, schimbați-le pe cele două care sau în capetele opuse pentru a oferi o atmosferă rafinată și eclectică.

 

2. Artă impresionantă

Anul 2016 este anul în care este bine să investiți în ceva mai puțin neașteptat din punct de vedere al artei. Este de preferat să investiți în piese ce au textură, precum aceste sfori artistice atârnate de perete.

 

3. Peretele interesant

Desigur, puteți vopsi un perete într-o culoare diferită, dar ce spuneți dacă pictați un model pe perete? Un model grafic poate adăuga un accent unic unei camere simple și monocrome.

 

4. Uși glisante

Ușile de hambar glisante și vopsite într-o culoare puternică pot fi minunate pentru spațiile înghesuite.

  

5. Imprimeuri amestecate

Combinarea modelelor diferite în aceași cameră poate adăuga interes unui spațiu. Dacă este prima dată când încercați să combinați diferite imprimeuri, ar fi bine să începeți cu o paletă de culori mică și să variați cu mărimea modelelor pentru ca fiecare în parte să iasă în evidență.

 

6. Uși foarte închise la culoare

Vreți să aveți ceva îndrăzneț și interesant într-o cameră ce este decorată în culori neutre? Încercați să vă transformați ușile și să le vopsiți într-o culoare închisă și lucioasă. Acest detaliu va adăuga contrast și sofisticare unui spațiu plictisitor.

7. Tavan de impact

Chiar dacă alegeți să vă aventurați și să vă vopsiți tavanul cu modele puternice cum ar fi dungile sau dacă alegeți să îl vopsiți cu câteva nuanțe mai deschis sau mai închis decât restul pereților, vopsirea tavanului poate avea un impact major asupra aspectului unei camere. Dacă aveți tavanul înalt, puteți să încercați nuanțe mai închise pentru un efect mai intim, iar dacă vreți camera să pară mai mare și aerisită, încercați o culoare mai deshisă.

 

8. Plante suspendate

Încercați să prezentați o piesă de mobilier prin suspendarea deasupra ei a unor ghivece din sticlă prin crearea unui punct focal.

 

9. Mobilă non-convențională

Încercați să înlocuiți o piesă de mobilier tradițională cu ceva neașteptat. Alternative pentru măsuțele de cafea sunt cel mai ușor de găsit.

 

10. Modernizați piesele de mobilier moștenite

Ați moștenit vreodată ceva care nu prea se potrivește cu aspectul general al casei? Ei bine, prin modificări simple precum schimbarea tapițeriei sau chiar vopsirea unei bucăți de lemn poate transforma mobilierul.

 

 

 

 

Related Posts

Ce putem să facem cu cablurile?

Ce putem să facem cu cablurile?

Cablurile sunt una dintre problemele pe care le întâlnim de cele mai multe ori într-o casa. Întotdeauna ne lasa impresia a cev…

Read More
Interiorul in cuvinte

Interiorul in cuvinte

De multe ori, tendințele din anii anteriori reprezintă unele dintre tendințele actuale și viitoare. Iată care sunt cele mai apreciate:   …

Read More