Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa va aranjati casa pentru o sedinta foto?

Cum sa va aranjati casa pentru o sedinta foto?

Este adevărată zicala ce spune că ai doar o șansă să faci o primă impresie și aceasta este la fel de relevantă și când vindeți casa. Imediat ce un potențial cumpărător vă „scanează” pozele din online, aveți doar câteva secunde să-l impresionați înainte să dea click pe următoarea ofertă. Dacă locuința dumneavoastră nu este pregătită pentru acele poze, puteți să pierdeți foarte ușor un cumpărător, fără ca măcar să fiți conștient de asta.

Decorați isteț

Unul dintre cele mai ușoare feluri prin care să actualizați o cameră este să o decorați bine. Câteva cărți de design așezate una peste alta pe măsuța de cafea sau niște perne noi pe canapea pot rafina un spațiu imediat. Trebuie să știți că decorațiunile arată mai bine grupate în numere impare și în dimensiuni diferite.  De asemenea, dacă aveți tablouri este bine să le așezați pe perete și, mai ales, deasupra șemineului. Nu uitați să cereți fotografului să surprindă în aspectul general al pozei toate aceste elemente. Vor oferi culoare spațiului dumnevoastră.

Dar, în același timp, asigurați-vă că nu exagerați cu decorațiunile

Precum spunea și Coco Chanel, să dăm jos un accesoriu înainte să ieșim din casă, așa ar trebui să reduceți și din mărunțișurile de prin casă. Accesorizarea este importantă, dar trebuie făcută cu gust și un strop de minimalism. Rafturile foarte aglomerate cu numeroase cărți și decorațiuni pot creea un decor final de coșmar. Încercați să le organizați pe culori sau pe înălțimi.

Atenție la baie!

Împreună cu bucătăriile, băile curate și atractive sunt un element foarte important în vânzarea unei case. Chiar dacă baia dumneavoastră este puțin mai demodată, o puteți dichisi puțin. Curățați tot ce este pe chiuvetă, în afară de săpun. Cumpărați o perdea de duș colorată și fresh și, probabil, cel mai important, asigurați-vă că aveți capacul de la toaletă închis. Diferența se va simți enorm în poză.

Nu uitați de lucrurile mici

  • Ascundeți cablurile de televizor sau alte electronice din casă care sunt vizibile. Le puteți conecta oricum imediat după poze.
  • Evitați să faceți poze cu televizorul în fundal.
  • Mutați vehiculele din fața casei. Acesta este valabil și pentru tomberoane.
  • Evitați să faceți pozele în zilele foarte însorite. Pozele în lumina apusului oferă spațiilor un balans de lumină minunat, fără a șterge culorile din încăperi.

Curățenie generală

Curățați foarte bine totul începând de la pardoseală și alte suprafețe, până la draperii. Nu lăsați motive de retragere cumpărătorilor doar pentru că au văzut ușa de la garaj murdară, sau poate ferestre murdare. S-ar putea întreba dacă și alte sarcini de întreținere ale casei au fost neglijate.

Related Posts

Imobiliare in vreme de pandemie

Imobiliare in vreme de pandemie

In plină perioadă de izolare datorită pandemiei de Coronavirus , imobiliarele continuă …dar in alti termeni . Tehnologia ne permite să abordăm…

Read More
Concepte inovatoare in constructia locuintelor moderne

Concepte inovatoare in constructia locuintelor moderne

​In continuare, va prezentam cateva tipuri de locuinte moderne, intalnite in diferite zone ale Globului. Acestea se remarca printr-un design unic, a…

Read More