Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Clienții de imobiliare cu bugete mici și medii au mai multe avantaje

Clienții de imobiliare cu bugete mici și medii au mai multe avantaje

Clienții de imobiliare nu trebuie să se grăbească, în 2016. Anul acesta, oferta va fi una generoasă, variată și accesibilă, așadar clienții agențiilor imobiliare nu este novoie să se grăbească în 2016. Prețurile se anunță a fi stabile în ceea ce privește piața imobiliară, chiar dacă există o tendință de creștere a acestei piețe.

Acest fenomen poate fi explicat în primul rând, de teama față de un nou derapaj economic, anunțat de mulți dintre specialiștii în economie, care este pe cale să se producă. Pe de altă parte, programul Prima Casă continuă să dicteze prețul accesibil, în imobiliare, la fel cum se întâmplă cu băncile, care, indirect, prin politica de creditare care cuprinde încă baremuri stricte pentru orice alt tip de împrumut, în afară de cel guvernamental. Piața imobiliară din România continuă să fie o piață a cumpărătorilor, în condițiile în care relația cerere și ofertă încă există. Acest lucru ar putea să se schimbe însă, dacă anul 2016 ar fi unul stabil, din punct de vedere economic. Creșterile raportate în ultimii ani, în domeniul imobiliar, au atras un număr substanțial de investitori străini cu planuri mari de investiții. Aceștia plănuiesc să construiască apartamente accesibile, bine poziționate și de o calitate bună. Marii investitori construiesc ansambluri perfect adaptate nevoilor pe care le au clienții. Dacă vorbim despre clienți mari, proiectele sunt bine puse la punct. Acest tip de investitori realizează întotdeauna o analiză a pieței înainte să semneze contractul de colaborare cu o companie de consultanță locală. Unii dintre ei aleg să contribuie la stocul actual de imobiliare cu cel mai căutat produs: apartamentele dedicate celor care cumpără cu suma medie oferită de Prima Casă, respectiv 30.000 de euro. Alții aleg să abordeze un segment mai puțin ofertant, în acest moment, respectiv cel al locuințelor cu preț cuprins între 60.000 și 70.000 de euro. Clienții cumpără locuințe atât pentru uz personal cât și pentru investiție, mulți dintre ei preferând să scoată apartamentul la închiriere în detrimentul păstrării banilor în bancă.

Clienții de imobiliare nu trebuie să se grăbească, în 2016. Anul acesta, oferta va fi una generoasă, variată și accesibilă, așadar clienții agențiilor imobiliare nu este novoie să se grăbească în 2016. Prețurile se anunță a fi stabile în ceea ce privește piața imobiliară, chiar dacă există o tendință de creștere a acestei piețe.

Acest fenomen poate fi explicat în primul rând, de teama față de un nou derapaj economic, anunțat de mulți dintre specialiștii în economie, care este pe cale să se producă. Pe de altă parte, programul Prima Casă continuă să dicteze prețul accesibil, în imobiliare, la fel cum se întâmplă cu băncile, care, indirect, prin politica de creditare care cuprinde încă baremuri stricte pentru orice alt tip de împrumut, în afară de cel guvernamental. Piața imobiliară din România continuă să fie o piață a cumpărătorilor, în condițiile în care relația cerere și ofertă încă există. Acest lucru ar putea să se schimbe însă, dacă anul 2016 ar fi unul stabil, din punct de vedere economic. Creșterile raportate în ultimii ani, în domeniul imobiliar, au atras un număr substanțial de investitori străini cu planuri mari de investiții. Aceștia plănuiesc să construiască apartamente accesibile, bine poziționate și de o calitate bună. Marii investitori construiesc ansambluri perfect adaptate nevoilor pe care le au clienții Dacă vorbim despre clienți mari, proiectele sunt bine puse la punct. Acest tip de investitori realizează întotdeauna o analiză a pieței înainte să semneze contractul de colaborare cu o companie de consultanță locală. Unii dintre ei aleg să contribuie la stocul actual de imobiliare cu cel mai căutat produs: apartamentele dedicate celor care cumpără cu suma medie oferită de Prima Casă, respectiv 30.000 de euro. Alții aleg să abordeze un segment mai puțin ofertant, în acest moment, respectiv cel al locuințelor cu preț cuprins între 60.000 și 70.000 de euro. Clienții cumpără locuințe atât pentru uz personal cât și pentru investiție, mulți dintre ei preferând să scoată apartamentul la închiriere în detrimentul păstrării banilor în bancă.

Related Posts

Tendinte noi in imobiliare

Tendinte noi in imobiliare

Tendinţele din imobiliare se vor reorienta cu 180 de grade, mai ales în ceea ce priveşte locuinţele, pe măsură ce, după ce va trece perioada de…

Read More
Cum să decorezi balconul unui apartament

Cum să decorezi balconul unui apartament

Mai mult sau mai puţin o lună până la începerea cursurilor, iar studenţii iau cu asalt ofertele imobiliare cu apartamente şi garsonie…

Read More