Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cele mai căutate cartiere în August

Cele mai căutate cartiere în August

Luna August, una dintre cele mai ”active” luni atunci când vine vorba de chirii, ne-a ajutat să realizăm o statistică privind cartierele cele mai căutate.

În luna August s-au înregistrat aproximativ 1000 de închirieri, acestea având prețurile cuprinse între 120 Euro și 2500 Euro.

Cele mai multe proprietăți tranzacționate s-au înregistrat în Cartierul Central, acesta situându-se pe locul 1 în topul preferințelor clienților noștrii. În cadrul acestuia s-au închiriat 168 de proprietăți. Cea mai mică chirie plătită a fost de 200 Euro (o garsonieră), suma maximă ajungând la 2200 Euro (o casă cu 5 camere).

La o diferență foarte mică se află Cartierul Mănăștur – 153 de proprietăți închiriate. Acesta fiind și cartierul în care s-a înregistrat cea mai mică chirie, mai exact 120 Euro (o garsonieră).

Pe locul 3, cu 138 de proprietăți tranzacționate se situează Cartierul Mărăști. O zonă ideală pentru studenți, unde prețurile variază de la 130 Euro până la 1800 Euro.

Cea mai scumpă chirie s-a plătit pentru o casă cu 8 camere din Cartierul Zorilor – 2500 Euro.

Cu doar 11 proprietăți tranzacționate, cartierele Gruia și Europa se situează pe aceeși poziție, totodată având și aceeași sumă minimă a tranzacțiilor – 250 Euro.

Ultimul cartier din preferințele clienților fiind Cartierul Gară, fiind realizată o singură închiriere în valoare de 250 Euro.

Related Posts

Cartierul Central - Student, caut chirie

Cartierul Central - Student, caut chirie

Atunci când avem în vedere zona centrală a unui oras, cu precădere centrul Clujului, putem vorbi despre o mulțime de locații de intere…

Read More
Feng Shui pentru birou

Feng Shui pentru birou

Îţi doreşti un mediu de lucru care să te stimuleze din punct de vedere mental şi care să atragă avansarea în carieră? Secretele Fen…

Read More