Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Feng Shui pentru birou

Feng Shui pentru birou

Îţi doreşti un mediu de lucru care să te stimuleze din punct de vedere mental şi care să atragă avansarea în carieră? Secretele Feng Shui vă ajută! Iată cum!

Locul în care lucrăm în fiecare zi nu trebuie sub nicio formă să fie unul mohorât, tern, care să ne inducă într-o anumită rutină ce cu trecerea timpului poate provoca o stagnare profesională şi nicidecum promovarea mult-visată încă de la angajare. Energia este foarte importantă în acest sens, la fel şi motivaţia sau micile lucruri care acţionează la nivel psihologic, ajutând la o mai bună focusare asupra sarcinilor şi la menţinerea unei stări pozitive de spirit. Ştim despre Feng – Shui că este o veche artă asiatică ce are puterea de a influenţa energiile în orice spaţiu locuit de oameni. Şi cum nu dorim sub nicio formă să avem parte de energie negativă la birou, folosim credinţa milenară pentru a atrage tot ce e pozitiv pentru carieră.

Feng-Shui-ul este la îndemâna noastră prin simplitatea cu care poate fi aplicat, mai ales la birou, unde vrem tot ajutorul posibil – fie el şi divin. Care sunt însă secretele acestei tradiţii chinezeşti? Totul constă în organizarea spaţiului în care activăm pentru a avea totul armonizat şi echilibrat din punct de vedere energetic. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva idei uşor de pus în practică pentru un feng-shui benefic la birou.

Obiectele care simbolizează cariera şi succesul în carieră îşi pot găsi un locuşor pe biroul tău.

Edil Agentie Imobiliara

De exemplu, o statuetă ce înfăţişează un dragon vă poate aduce prosperitate, dar şi bani, putere sau energie.

Poziţionarea biroului de lucru este de asemenea importantă. Feng-Shui-ul ne spune că trebuie să fim mereu cu faţa către ieşiri (uşă sau fereastră). Dacă stăm cu spatele către deschideri nu putem decât să întâmpinăm obstacole nedorite.

Ordinea este un must! Nu se acceptă un birou dezorganizat şi haotic – aşa va fi şi cariera ta. Încearcă să goleşti şi coşul plin de hârtii mototolite şi aruncă acele mâzgălituri de pe suprafaţa de lucru.

Lumina naturală activează energia pozitivă aşa că foloseşte-o la capacitate maximă. Trage storurile, lasă lumina solară să pătrundă în încăpere. De asemenea aeriseşte zilnic camera unde lucrezi. Vântul şi aerul elimină tensiunile şi energiile negative.

Foloseşte culori. Un ghiveci cu o plantă verde va atrage abundenţa financiară, iar un vas cu apă va atrage armonia. Un suport de creioane violet este destul de discret şi la fel de bine este folositor pentru succesul în carieră.

Biroul este locul care vă influenţează ascensiunea în carieră. Orientaţi-vă către un spaţiu luminos, larg, în care să vă puteţi desfăşura în voie activitatea fără a fi nevoit să aglomeraţi lucruri care să atragă haosul în domeniul muncii dvs. Fie că doriţi să activaţi într-un birou propriu sau un birou de închiriat, încăperea trebuie să simbolizeze aspiraţiile dvs cele mai înalte şi să vă ofere spaţiul necesar.

Dacă încă nu aţi găsit un birou pe placul dumneavoastră sau intenţionaţi să vă schimbaţi locul de activitate, puteţi consulta şi ofertele noastre de birouri de închiriat. Noi vă dorim o carieră plină de succes!

Foto: Pixabay

Related Posts

Cartierul Central - Student, caut chirie

Cartierul Central - Student, caut chirie

Atunci când avem în vedere zona centrală a unui oras, cu precădere centrul Clujului, putem vorbi despre o mulțime de locații de intere…

Read More
Cele mai căutate cartiere în August

Cele mai căutate cartiere în August

Luna August, una dintre cele mai ”active” luni atunci când vine vorba de chirii, ne-a ajutat să realizăm o statistică privind car…

Read More