Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cartierul Central - Student, caut chirie

Cartierul Central - Student, caut chirie

Atunci când avem în vedere zona centrală a unui oras, cu precădere centrul Clujului, putem vorbi despre o mulțime de locații de interes pentru petrecerea timpului liber: parcul central, restaurante, cafenele, teatru, cinema dar și despre sediile centrale ale celor mai căutate facultăți: Universitatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Drept, sediul central al Universității Babes-Bolyai. Pornind de la aceste avantaje, mulți studenți aleg această zonă, în vederea închirierii unei garsoniere sau a unui apartament.

Conștienți de beneficiile amplasării centrale, foarte multe persoane optează și pentru închirierea spațiilor comerciale. Drept dovadă stau barurile, cafenelele sau restaurantele, pline până la refuz mai ales la lăsarea serii.

Edil Agentie Imobiliara

Edil Agentie Imobiliara

Economia de timp, confortul, lejeritatea cu care te deplasezi oriunde – aviz celor  proaspăt ajunși în Cluj -  reprezintă alte beneficii după care studenții se ghidează atunci când vine vorba de a-și căuta o locuință, singuri sau împreună cu prietenii, în centrul orașului.

Pentru zona de centru a Clujului, fie că vorbim despre garsoniere, apartamente sau spații comerciale, ofertele sunt numeroase, iar prețurile pe măsură.


Iată câteva dintre oferte!

 

Închiriere apartament cu 1 cameră în Central – 300 €

Închiriere apartament cu 1 cameră în Central – 330 €

Închiriere apartament cu 4 camere în Central – 1400 €Citește și despre Cartierul Someșeni - Student, caut chirie

Related Posts

Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Cum obţii mai mult spaţiu în baia din apartament

Mai ai puțin și ajungi să crezi că ești claustrofob? Hainele urlă la tine și îți cer un coș mai mare de rufe? Mergi cu groază la baie?…

Read More
Cum obții spațiu în holul din apartament

Cum obții spațiu în holul din apartament

Descoperă câteva tehnici eficiente prin care poți obține mai mult spațiu în holul apartamentului tău! Ne trezim adesea în pr…

Read More