Blog

Keep up to date with the latest news
Tu stii care sunt cele mai scumpe apartamente de vanzare in Romania?

Tu stii care sunt cele mai scumpe apartamente de vanzare in Romania?

De obicei, cele mai scumpe apartamente disponibile pe piata imobiliara din marile orase ale Romaniei sunt locuinte noi – penthouse-uri, cel mai adesea. In cele mai multe situatii, acestea sunt plasate in cartierele exclusiviste; spre exemplu, zona de nord a Bucurestiului sau centrul oraselor din provincie.

a6Bucuresti

In Capitala, cel mai mare pret al unui apartament este de 2 milioane de euro. Acesta este un penthouse de tip duplex. Este vorba despre un penthouse tip duplex situat intr-un bloc construit in anul 2009, in zona Soseaua Nordului-Herastrau. Aceasta locuinta are 6 camere si totalizeaza o suprafata utila de 330 de metri patrati. De asemenea, aceasta proprietate dispune de mai multe terase care totalizeaza 140 de mp iar in costul ei sunt incluse 2 locuri de parcare in subteran.

Tot in capitala tarii, pe locul al doilea in clasament se situeaza tot un penthouse din zona Herastrau, disponibil insa spre vanzare pentru 1,65 milioane de euro. Apartamentul face parte dintr-un bloc ridicat in anul 2007, are vedere spre parc si dispune de o suprafata utila totala de 450 de metri patrati. Suprafat utila este compartimentata in patru camere (living si trei dormitoare), plus dependinte.

Brasov

Brasov_200609

In orasul de la poalele Tampei, cel mai scump apartament a fost scos la vanzare pentru 600.000 de euro. Acesta este tot de tip penthouse, si este plasat intr-un imobil construit in anul 2010 in centrul istoric al Brasovului. Suprafata utila a acestuia este de 290 de mp si este compartimentata in 6 camere, 4 bai, 1 bucatarie si 3 balcoane.

Constanta

Cel mai scump apartament din orasul de la malul marii a fost scos la vanzare la pretul de 390.000 de euro. Suprafata utila a acestuia este de 180 de mp si este plasat la etajul 8 intr-un imobil nou cu 12 nivele.  Blocul este amplasat in zona Faleza Nord, are vedere la mare si se vinde complet mobilata si utilata. In zona din Constanta numita Mamaia Nord-Butoaie, un penthouse finalizat in anul 2012 poate fi achizitionat cu aproximativ 320.000 de euro. Apartamentul are cinci camere, o suprafata utila de 312 mp si ofera vedere la mare si asupra lacului Siutghiol. Locuinta se vinde nemobilata, iar in pret este inclus un loc de parcare subteran.

downloadCluj Napoca

In orasul din inima Transilvaniei, zona Gruia, unapartament nou-construit cu 5 camere este scos la vanzare in schimbul sumei de 300.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 250 mp si face parte dintr-un ansamblu finalizat anul trecut. Apartamentul de vanzarepoate fi impartit in 2 unitati locative, iar in pretul de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare subterane.

In zona centrala a Clujului, un apartament situat la etajul superior al unei vile finalizate in anul 2008 are un pret cerut de 290.000 de euro. Locuinta are 5 camere, dispune de o suprafata utila de 153 mp iar in valoarea de achizitie sunt incluse doua locuri de parcare.

Timisoara

In orasul din vestul tarii, proprietarul unui penthouse tip duplex , situat intr-un imobil nou solicita pentru acesta o suma de 330.000timisoara1 de euro. Apartamentul are 4 camere si o suprafata utila de 220 mp. La aceasta suprafata se se adauga doua terase cu o suprafata cumulata de 170 mp. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat, iar in pretul de achizitie sunt incluse si 2 locuri de parcare subterane.

In apropiere de centrul istoric al Timisoarei, preturile sunt de asemenea foarte piperate. Un apartament cu 5 camere, situat de data aceasta intr-o cladire ridicata inainte de 1990, poate fi achizitionat la pretul de 300.000 de euro. Aceasta are o suprafata utila de 178 mp, este recent renovat complet si are si 1 loc de parcare inclus in pret.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More