Blog

Keep up to date with the latest news
Detaliile care fac diferenta - Pregatirea locuintei pentru vanzare

Detaliile care fac diferenta - Pregatirea locuintei pentru vanzare

Când vine vorba de case, baia si bucataria reprezinta zone strategice, iar remodelarea atenta a acestora poate aduce beneficii. Mobilierul din baie si bucatarie este scump si greu de schimbat, iar demodarea acestuia afecteaza grav interesul unui potential cumparator.

Totusi, lucrurile se pot ameliora si fara costuri mari. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru a-ti transforma investitiile în profit.

  • Bucataria

Evita sa te înhami la lucrari de anvergura, caci se pot transforma rapid într-un cosmar ce te obliga sa bagi mâna adânc în buzunar.

Cheia succesului este sa apelezi la niste componente care se demodeaza greu si care sunt în ton cu gusturile majoritatii. Nu risca folosind lucruri extravagante.

Evita excesele. Nu achizitiona numai lucruri scumpe, care sa creasca valoarea unei singure camere, sau care sa nu fie în concordanta cu stilul întregii case.

Asa cum aminteam în articolul de ieri, cartierul joaca si el un rol important. Prin urmare, fa schimbari care sunt în ton cu zona în care se afla casa. Cei bogati nu vor cauta locuinte de lux în cartiere sarace si viceversa.

Cu toate ca sunt costisitoare, aparatele de ultima generatie tind sa stârneasca usor interesul, stimulând cumparatorul.

Starea mobilei este si ea importanta. Cauta sa-i oferi un aspect impecabil si vei fi rasplatit. Aplicarea unui lac, sau a unui strat de vopsea poate face minuni, dar indicat este sa consulti un specialist înainte de a începe o reconditionare.

bucatarie

Un mobilier mai vechi, dar stilat, poate fi si el atragator, în special pentru cei cu gusturi retro.

Ai grija la tavan! Cauta se remediezi eventualele probleme cât mai rapid pentru a nu ajunge la costuri mari în viitor.

Atentie si la petele de pe pereti! Un zugravit este facil si nu costa mult, iar efectele pot fi surprinzatoare.

O podea din lemn masiv reprezinta un avantaj cu conditia ca aceasta sa se prezinte într-o stare cât mai buna. Slefuieste-o si înlatura covoarele pentru a le oferi potentialilor cumparatori o priveliste impresionanta.

  • Baia

Toata lumea a auzit de efectele care pot fi obtinute cu ajutorul luminii. Nu mai sta pe gânduri si pune-ti baia în evidenta prin schimbarea corpurilor de iluminat.

Gresia si faianta sunt foarte importante, ele contribuind decisiv la formarea unei imagini de ansamblu. Placile uzate, demodate, sau ciobite trebuie schimbate cu orice pret.

Ai grija la scurgeri! Fii sigur ca toate instalatiile functioneaza corespunzator.

Întrucât detaliile fac diferenta, n-ar strica sa adaugi un covoras de baie si un dulapior pentru a oferi spatiu suplimentar de depozitare.

baie

Retine ca nu este nevoie sa faci investitii costisitoare. Câteva schimbari bine gândite, care se impun, sunt suficiente pentru a face diferenta.


 

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More