Blog

Keep up to date with the latest news
Cele 5 investitii care nu cresc valoarea casei tale

Cele 5 investitii care nu cresc valoarea casei tale

Daca v-ati propus sa faceti unele modificari locuintei dumnevoastra, inainte sa o vindeti sau sa va inchiriati, trebuie sa acordati mare atentie acestei decizii. Exista siuatii in care aceste investitii aduc un deserviciu procesului de vindere sau inchiriere a locuintei dumneavoastra. Spre exemplu, parchetul nou sau adaugarea catorva decoratiuni de bun gust vor crese valoarea casei tale. Pe de alta parte insa aexista si investitii care nu merita investitia. In continuare va prezentam 5 investitii de evitat in cazul in care doriti sa vindeti intr-un scurt timp proprietatea pe care o detineti.

piscina-casa-lemnDesigur, o piscina in curtea din spatele casei va starni interesul cumparatorilor mai generosi. Cu toate acestea, specialistii imobiliari sustin ca multe familii evita sa cumpere o casa cu piscina pentru a nu isi asuma costurile de intretinere pentru aceasta.  In plus, in acest mod sunt evitate si riscurile de accidentare sau inec in cazul familiilor care au copii.

 

Daca v-ati propus sa va transformati un dormitor al casei intr-un spatiu cu alt scop, ar trebui sa reconsiderati acest gand. Asta deoarece este o transformare destul de riscanta pentru valorificarea unei locuinte. Din moment ce amenajati camera cu rafturi sau cu aparate frigorifice va fi destul de greu si de costisitor sa fie reamenajata ca si dormitor, in cazul in care cumparatorul isi doreste acest lucru. Astfel, o reamenajare a unei camere va fi o investitie in plus pe care nu orice cumparator este dispus sa o faca.

mochetaTrebuie sa sii de asemenea ca proprietatea dumneavoastra va fi mai greu de vandut daca aveti multa mocheta montata. Mochetele, ca si covoarele de altfel, se murdaresc foarte usor, sunt dificil de intretinut si ingusteaza spatiul vizual al incaperii. Potentialii clienti prefera mai degraba podelele cu parchet din lemn; astfel, este recomandabil sa investiti mai degraba in asa ceva, dat fiind ca este mai simplu de curatat si intretinut.

 

Candelabru-de-Cristal-CH-08-Coated-crystal-DSInstalarea unor candelabre luxoase este o varianta gresita, daca doriti sa cresteti valoarea unei proprietati. Desigur, acestea pot avea un impact surprinzator asupra casei insa este posibil ca un eventual cumparator sa nu aprecieze stilul opulent si sa nu fie dispus sa plateasca mai mult doar penru ca locuinta are candelabre exclusiviste. Cel mai potrivit este sa abordati un stil minimalist, simplu si modern pentru decorarea locuintei.

 

Exista familii care aleg sa decoreze garajul ca pe un spatiu de joaca; acestia instaleaza o masa de biliardsau chiar un televizor in garaj. Cele mai multe familii insa folosesc garajul doar pentru a isi adaposti masina. Astfel, o investitie in vederea trasnformarii garajului intr-un spatiu pentru weekendurile libere ar putea fi o varianta nu tocmai recomandata.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More