Blog

Keep up to date with the latest news
Autocolant pentru decor

Autocolant pentru decor

Atunci când decorați un spațiu, deciziile pe care trebuie să le luați pot fi copleșitoare. Fiecare alegere afectează toate celelalte alegeri dintr-o încăpere și este stresant să luați atât de multe decizii pe care nu le mai puteți modifica (cel puțin printr-o metodă ușoară) odată realizate. Este, de asemenea, dificil, dacă sunteți tipul de persoană care simte des nevoia de o schimbare și se plictisește de un decor obișnuit mai repede decât alte persoane. Dacă aceste situații vi se potrivesc, noi avem soluția – autocolantul detașabil. Este o modalitate minunată de a adăuga puțină culoare sau imprimeuri casei tale, fiind ușor de înlăturat, astfel îl puteți schimba oricând simțiți nevoia de o schimbare. De asemenea, este foarte potrivit pentru chiriașii care nu au posibilitatea să facă o alegere permanentă în ceea ce privește decorul, însă vor să însuflețească spațiul existent. Există multe modalități prin care puteți utiliza autocolantul, iată câteva dintre acestea:

Decorați un birou - Dacă v-ați săturat de vechiul birou, tapetul este ideea cea mai bună pentru o schimbare radicală a acestuia.

Edil Agentie Imobiliara

Rafturile încorporate- Rafturile încorporate pot fi o alegere minunată pentru o încăpere, fie pentru decor, fie pentru a servi ca spațiu pentru depozitare, iar adăugarea unui autocolant pe peretele interior este soluția ideală pentru un decor modern și sofisticat.

Edil Agentie Imobiliara

„Îmbrăcați” sertarele comodei sau ale șifonierului pentru o transformare rapidă atât a mobilierului cât și a întregii încăperi.

Edil Agentie Imobiliara

Scările interioare- cea mai îndrăzneață metodă pentru utilizarea autocolantului este pentru decorarea scărilor interioare. Puteți alege aceleași imprimeuri pentru fiecare treaptă sau să le alternați.

Edil Agentie Imobiliara

Cutiile pentru depozitare – Acoperiți exteriorul cutiilor pentru depozitare, cu siguranță veți obține un look plăcut.

Edil Agentie Imobiliara

Interiorul sertarelor – Nu uitați că și interiorul unui sertar poate fi decorat. Sertarele din bucătărie, sertarele unui birou, sertarele din baie, oricare dintre acestea pot fi îmbunătățite.

Edil Agentie Imobiliara

Măsuța pentru cafea - Puteti proteja lemnul cu acest autocolant sau să îl folosiți doar pentru decor.

Edil Agentie Imobiliara

Pereții – Desigur, această modalitate este cea mai obișnuită dintre toate, dar dacă nu aveți bugetul necesar pentru acoperirea întregii camere, decorați doar un perete, precum cel din spatele patului, în cazul dormitorului.

Edil Agentie Imobiliara

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Cateva idei pentru inviorarea livingului

Cateva idei pentru inviorarea livingului

Atunci cand vine vorba de decoratiuni si redecorarea livingului, trebuie sa stiti ca exista cateva trucuri care o sa va ajute sa economisiti timp si b…

Read More