Blog

Keep up to date with the latest news
Alege si tu stilul vintage!

Alege si tu stilul vintage!

Ce inseamna „vintage“?

imagesVintage reprezinta o modalitate de a integra franturile care au rezistat din trecut in prezent. Mai mult , vintage reprezinta o atitudine, un stil anume care este abordat din ce in ce mai mult in ultima vreme. Indiferent daca vorbim despre haine, design interior sau accesorii, sintagma vintage reprezinta un curent in adevaratul sens al cuvantului. Pentru a iubi acest curent nu este nevoie sa te transpui in totalitate in trecut intrucat este mult mai interesant sa stii cum sa combini elementele contemporane cu elementele vintage pentru a obtine un stil unic.

Ce produse vintage alegem?

oglinda-vintage-cod-5952-3360312Cele mai multe produse din trecut au fost lucrate manual iar in acest fel ele sunt modele unicat(spre exemplu, oglinzile decorative sau ramele foto), lucru care le face extrem de ravnite. In alte cazuri, oamenii asociaza elemnetele de decor sau de vestimentatie cu muzica, literatura sau cultura anilor 1940 sau 1950. Astfel, prefera sa cumpere astfel de elemente pentru a fii in contact cu acele vremuri si pentru a retrai stilul celor mai frumoase perioade. Daca vorbim despre vestimentatie, vei intra in piele marilor actor ai cinematografelor din perioada interbelica daca alegi sa porti astfel de haine.

Orice e vechi e vintage?

La acest stil, unii apreciaza faptul ca respectivele haine sau obiecte de decor au rezistat formidabil peste trecerea anilor. Sigur, este de apreciat rezistenta produselor; chiar daca prezinta anumite zgarieuri sau degradari la culoare ele sunt unice tocmai prin aceste particularitati. Totusi, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va achizitionati ceva vechi, deoarece nu tot ceea ce este vechi este si vintage. In ultima vreme au aparut tot mai multe magazine sau pagini online specializate care vand produse vintage. Consultati-le si alegeti ceea ce va place!images (1)

In final, trebuie doar sa inveti sa iei tot ce e frumos si nobil din trecut. Desigur, exista oameni care considera aceste obiecte inutile si extrem de demodate. Pe de alta parte, cei care inteleg adevarata valoare a acestora le apreciaza la maxim.  Fie ca sunteti iubitor de vintage, fie ca nu, important este sa va achizitionati produse practice si interesante.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More