Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: spatii de inchiriat

Top oferte: spatii de inchiriat

Doriti sa inchiriati pentru afacerea dumneavoastra un spatiu de birouri localizat strategic? Venim in intampinarea dumneavoastra cu acest top al ofertelor.

Spatiul alcatuit din 3 camere, este situat intr-o casa individuala cu o curte cocheta si amenajata. Se amplaseaza central cu 3 geamuri la strada si fatada renovata. Se potriveste pentru cabinete notariale, de avocatura, birouri, show room etc. Valoarea chiriei lunare este de 550 EUR.

1

Acest spatiu de birouri se situeaza la cateva minute de Tribunal, este alcatuit din 3 camere spatioase si poate fi inchiriat cu 700 EUR. Are un aspect interior relaxant, cu lumina naturala si dispune de centrala proprie.

2

Ultima oferta se remarca prin locatia ultracentrala si finisaje de calitate deosebita. Spatiul este amenajat elegant si il recomandam antrepenorilor care doresc sa fie tot timpul conectati cu lucrul. De ce? Pentru ca dispune atat de camere destinate activitatii de afaceri cat si de un apartament de 1 camera ca si locuinta de serviciu. Poate fi inchiriat cu 1500 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

 E-mail: office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More