Blog

Keep up to date with the latest news
Top oferte: spatii de inchiriat

Top oferte: spatii de inchiriat

Doriti sa inchiriati pentru afacerea dumneavoastra un spatiu de birouri localizat strategic? Venim in intampinarea dumneavoastra cu acest top al ofertelor.

Spatiul alcatuit din 3 camere, este situat intr-o casa individuala cu o curte cocheta si amenajata. Se amplaseaza central cu 3 geamuri la strada si fatada renovata. Se potriveste pentru cabinete notariale, de avocatura, birouri, show room etc. Valoarea chiriei lunare este de 550 EUR.

1

Acest spatiu de birouri se situeaza la cateva minute de Tribunal, este alcatuit din 3 camere spatioase si poate fi inchiriat cu 700 EUR. Are un aspect interior relaxant, cu lumina naturala si dispune de centrala proprie.

2

Ultima oferta se remarca prin locatia ultracentrala si finisaje de calitate deosebita. Spatiul este amenajat elegant si il recomandam antrepenorilor care doresc sa fie tot timpul conectati cu lucrul. De ce? Pentru ca dispune atat de camere destinate activitatii de afaceri cat si de un apartament de 1 camera ca si locuinta de serviciu. Poate fi inchiriat cu 1500 EUR.

3

Speram ca ofertele prezentate v-au trezit interesul si va asteptam la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu, nr. 17 !

Contact:

Telefon:0721-290522, 0744-684458, 0264-590677

 E-mail: office@edil.ro 
Adresa: Str.Iuliu Maniu, nr.17, ap 1

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More