Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Si tu esti pasionat de schimbare?

Si tu esti pasionat de schimbare?

Care sunt tendintele in designul interior anul acesta?

In 2014 se poarta culorile saturate, deoarece acestea dau senzatia de profunzime si adauga un strop de drama stilului de amenajare. Pe de alta parte, culorile deschise lumineaza spatiul si creaza o atmosfera primitoare. Conform studiile aplicate deopotriva consumatorilor si furnizorilor de vopsele, romanii prefera nuantele mai intense pentru amenajarea dormitoarelor si a spatiilor mai intime in timp ce pentru living sau holul de intrare opteaza pentru nuante pastelate. Desigur, nu este nicio problema daca incalci aceasta tendinta generala; nu vei face decat sa dai un plus de originalitate ambientului din locuinta ta.

 

Pune accentul pe culoare in casa ta!

Cat despre finisaje, cea mai simpla modificare pe care o poti face unei incaperi din casa ta este sa schimbi culoarea peretilor. O culoare vie va schimba imediat aspectul intr-un ambient sters si fara personalitate; implicit, si starea ta de spirit va fi alta. Desi in ultima perioada romanii au fost mai conservatori in materie de culoare, trebuie mentionat faptul ca un mare avantaj al zugravirii este ca aceasta este o lucrare accesibila din punct de vedere financiar, dar si cu un grad de dificultate redus.

 

Nu trebuie sa aloci un buget mare pentru improspatarea locuintei

Venirea primaverii i-a determinat pe mai multi proprietari sa inceapa lucrarile de renovare si reamenajare a locuintei lor. Totusi, nu trebuie sa exagerezi; aceste lucrari nu trebuie sa fie complicate, costisitoare sau foarte obositoare. Cu un buget redus si putina inovatie poti aduce primavara in casa ta. Pe langa zugravit, poti alege sa schimbi pledul anost de pe canapea cu unul cu motiv floral; sau sa cumperi perdele de o culoare intensa. Te siguri, florile proaspete nu trebuie sa lipseasca din nicio incapere.

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Cateva idei pentru inviorarea livingului

Cateva idei pentru inviorarea livingului

Atunci cand vine vorba de decoratiuni si redecorarea livingului, trebuie sa stiti ca exista cateva trucuri care o sa va ajute sa economisiti timp si b…

Read More