Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
O casă ca-n povești

O casă ca-n povești

Ce poate fi mai frumos dimineața decât mirosul de cafea din bucătărie. Să vă beți cafeaua în liniște și gândul că aveți o casă vă face să vă simțiți în siguranță. Dacă încă nu aveți în posesie o proprietate și necesitați ajutor, nu ezitați să ne contactați.

Pentru confortul și liniștea de care aveți nevoie vă propunem o casă de închiriere cu patru camere în cartierul Europa, de care vă veți îndrăgosti pe loc. Doar imaginați-vă razele soarelui care vă trezesc dimineața. Un dormitor mobilat și utilat cu bun gust vă stă la dispoziție.

Bucătăria mobilită și echipată modern în care vă puteți prepara cafeaua sau ceaiul, admirând priveliștea din grădină. Aveți acces la o suprafață perfectă pentru a vă desfășura activitățile necesare. Geamuri ce oferă luminozitate și o panoramă frumoasă.

Nu lipsește sufrageria spațioasă, cu un aer vintage, de asemenea, mobilată și utilată complet, în care vă puteți  aduna cu familia la cină pentru a discuta despre cum a decurs ziua respectivă. Pentru zilele friguroase, avem soluția perfectă: un șemineu profesional pe lemne.

Casa mai dispune de un birou spațios și foarte luminos, în care vă puteți face planurile de vacanță, medita, să citiți o carte sau să lucrați în liniște.

După o zi de muncă, fiecare merită câte o pauză, iar locul ideal pentru a vă reîncărca bateriile pentru ziua următoare este în superba grădină. De asemenea, aveți la dispoziție un hamac pentru a vă relaxa.

Și ca bonus, casa dispune de o sală de sport, cu bandă de alergat profesională.

Dacă vă place această proprietate puteți să o închiriați chiar acum AICI.

Iar dacă buzunarul vă permite, această casă este disponibilă și de vânzare - AICI.

Related Posts

O casă într-un stil nonconformist

O casă într-un stil nonconformist

În luna noiembrie apar cele mai deosebite oferte pe piața imobliară. În continuare, vă propunem să vizionați una dintre cele mai spectaculoase …

Read More
Programul Prima Casă,devine   Noua Casă

Programul Prima Casă,devine Noua Casă

O noutate in modul de finantare a achizitiei de locuinte in conditiile actuale de piata este programul Noua Casă „Noua Casă” a înlocuit vechiul…

Read More