Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Idei creative pentru decorarea bradului de Craciun

Idei creative pentru decorarea bradului de Craciun

Deoarece bradul este, cu siguranta, in centrul atentiei in casa dumneavoastra cu ocazia sarbatorilor, noi vrem sa va oferim cateva idei deosebite pentru decorarea lui. Cu siguranta va deveni si subiectul discutiilor oaspetilor.

Brad decorat cu popcorn, covrigei si alune

Beteaua este inlocuita in cazul acestui brad, cu ghirlande de popcorn si alune, iar globurile sunt reprezentate de covrigei,  atat reali cat si artficiali. Trebuie doar sa va abtineti din rontait!

Bradul cu hartie

Folosind doar decoratiuni din hartie alba care sa aiba taieturi si texturi deosebite sau care sa fie 3D, puteti transforma bradul in ceva cu adevarat deosebit. Trrebuie doar sa mai adaugati instalatie cu luminite tot albe si veti impresiona toti oaspetii.

Tinutul pasarilor

Daca sunteti pasionati de pasari, acest brad este pe gustul dumneavoastra. Puteti aseza cu grija pe crengile bradului cuiburi mici si colorate de pasari, pasari cu penaje deosebite de diferite marimi si chiar pene sau poate globuri transparente in care se gasesc pene. In acest caz, va sfatuim sa iluminati subtil bradul pentru a nu distrage atentia de la pasari si pentru a oferi un efect general cat mai armonios si natural.

Bradul lui Hansel si Gretel

Acest brad seamana cu casuta din turta dulce din basmul lui Hans Christian Andersen. Decoratiunile sunt compuse din tot felul de bombonele, din omuleti din turta dulce, ghirlande de bezea acompaniate de conuri din hartie umplute cu ciocolata.

Cascada stralucitoare

Cu un astfel de brad veti simti ca aveti o cascada in casa dumneavoastra. Beteaua este folosita precum o cortina care parca curge de pe o creanga pe cealalta si care lasa doar subtil sa se observe globurile argintii si cele de sticla asezate atent.

Care este preferatul vostru?

Related Posts

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Pregatirea si decorarea unei case pentru Craciun reprezinta doua dintre aspectele cele mai placute ale acestui sezon festiv. De cele mai multe ori, oa…

Read More
Cum sa va aranjati casa pentru o sedinta foto?

Cum sa va aranjati casa pentru o sedinta foto?

Este adevărată zicala ce spune că ai doar o șansă să faci o primă impresie și aceasta este la fel de relevantă și când vindeți c…

Read More