Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Decorul interior in culorile primaverii

Decorul interior in culorile primaverii

Crearea unui decor într-o singură culoare este una din transformările cele mai elegante pe care le puteți realiza. Cheia pentru construirea unui aranjament în jurul acesteia este de a compensa umbra cu asocierile potrivite. De la nuanțele de foc la nuanțele liniștitoare, urmați aceste sfaturi pentru o transformare de succes:

Galben

Galbenul nu este o culoare cu ajutorul căreia poți decora o încăpere fără să apară nicio problemă, dar dacă o folosești în mod corect, aceasta poate lumina și însufleți o cameră. Folosiți nuanțe puternice de galben în anumite zone, compensând cu albul pereților, pentru ca decorul încăperii să nu fie obositor. Pentru podea și pereți utilizați culori neutre. Aveți posibilitatea să folosiți imprimeuri creative pentru pernițe și cuverturi. Limitați-vă să folosiți acestă culoare doar pentru anumite zone ale unei încăperi.

 Edil Agentie Imobiliara

 

Portocaliu

O alegere mai contemporană decât nuanțele roșii puternice , portocaliul funcționează cel mai bine atunci când este utilizat cu moderație – arată bine pe un singur perete , ca fundal pentru șemineu sau în hol. O idee minunată este să vopsiți fundalul rafturilor, interiorul mobilierului sau interiorul unei debarale. Efectul dramatic este accentuat prin asocierea cu modelele geometrice sau tribale puternice, dar în echilibru cu materialele și texturile naturale.

Păstrați pereții și aticolele din lemn în culoarea albă și folosiți portocaliul ca o accentuare a culorii. Alegeți culorile neutre pentru parchet. Adăugați un covor maro sau unul cu forme geometrice în alb și negru. De asemenea, adăugați combinații diferite de mobilier, asociați bucăți capitonate în pânză de in nealbit cu mai multe elemente tradiționale. Completați decorul cu accesorii îndrăznețe în nuanțe vii de roșu și portocaliu.

Edil Agentie Imobiliara


Verde

Verdele oferă un aer de prospețime și vitalitate, de aceea se potriveste cel mai bine în holuri sau în încăperile din apropierea ieșirilor. O modalitate bună pentru utilizarea acestor nuanțe fără a încărca atmosfera, este vopsirea pe o jumătate de perete și alegerea unei tente mai deschise pentru restul peretelui.

Alegeți doar o nuanță de verde pentru o încăpere. Însuflețiți cu texturi și imprimeuri cu teme botanice delicate. Covoarele trebuie să fie în nuanțe naturale, precum sisalul și culoarea nucii de cocos în nuanțe medii. Amestecați mobilierul tradițional din lemn sau cel vopsit în stilul rustic, cu accesorii elegante în culori sau imprimeuri care te duc cu gândul la natură.

Edil Agentie Imobiliara

 

Albastru

Dacă alegeți un albastru deschis cu nuanțe de gri, puteți să vopsiți o întreagă încăpere cu această culoare, iar rezultatul va fi o încăpere care exprimă calmul și liniștea. Această paletă de culoare se potrivește mai bine unei încăperi mici. Completați imaginea camerei cu un tavan alb, o podea și un mobilier în culori deschise, care oglindesc lumina, oferind schemei de culori o caracteristică diafană.

Optați pentru un albastru liniștitor, care să fie atât de călduros și apos încât să puteți vopsi o întreagă încăpere, fără să rezulte o imagine copleșitoare a spațiului. Achiziționați câteva piese din bumbac și in dungi țesute în mod tradițional. Accesoriile trebuie să fie în nuanțe de albastru, care să se potrivească cu pereții. De asemenea, articolele din sticlă sau podelele  în nuanțe pale se potrivesc perfect.

Edil Agentie Imobiliara

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Culorile primaverii

Culorile primaverii

Fie că doriți să adăugați puțină viață cu motive florale strălucitoare sau să atenuați imaginea unei încăperi cu ajutorul florilor …

Read More