Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Decorațiuni exterioare pentru Crăciun

Decorațiuni exterioare pentru Crăciun

Trecând zilnic pe lângă vitrinele și rafturile magazinelor te lași cuprins de febra sărbătorilor de iarnă și în momentul următor te întrebi cum îți vei decora exteriorul casei.

Un lucru este cert: un cămin împodobit și însuflețit de culori are mai multe șanse să fie vizitat de Moș Crăciun! Nu trebuie să investești mulți bani: dacă ți-au rămas de anul trecut globuri, fundițe, instalații de lumini, atunci le poți combina cu crengile și conurile de brad, ghivece, jardiniere.

 

Ghivece suspendate

Ghivecele suspendate sunt ideale pentru înfrumusețarea casei și în timpul iernii. Poți opta pentru un model simplu folosind trei-patru conuri și o instalație de lumini. Pentru o combinație reușită îți recomandăm florile ornamentale și merișoarele roșii.

 

Ghivece

Ai un ghiveci sau o jardiniera în garaj? Acum îi poți atribui un loc în jurul casei tale, dar și o functie importantă în pragul sărbătorilor. Câteva crengi de brad, conuri și o fundiță roșie pot face minuni!

 

Dacă culoarea roșie este prea monotonă pentru tine, atunci poți opta și pentru alte culori! Verdele crengilor de brad se potrivesc de minune cu nuanțele pământii, iar albul va scoate în evidență detaliile care fac diferența.

 

 

Coronițe

Starea de spirit este influențată atât de ambianța din casă, cât și de cea din exteriorul ei. Coronița așezată pe ușă este un fragment din căldura căminului și personalitatea locuitorului. Împletește crengile de brad cu cele merișoare și nu uita să le personalizezi: adaugă inițiala familiei și/sau o fundiță deosebită.

 

Lampa

Lampa nu are doar rolul de a fi un corp de iluminat, poate fi mai mult de atât! Cu ajutorul tău și al globurilor colorate poate contribui la setul de decorațiuni de Crăciun. Îndrăznește să combini cât mai multe culori posibile!

 

Am reușit să te inspirăm? Atunci împărtățește și cu prietenii ideile care ți-au plăcut cel mai mult!

 

Related Posts

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce noi oferte de închiriere

Toamna aduce cu ea cele mai frumoase culori. Peisajele devin superbe iar plimbările tot mai plăcute.Toamna a trecut pe la noi prin agenție și a ad…

Read More
Idei creative pentru decorarea bradului de Craciun

Idei creative pentru decorarea bradului de Craciun

Deoarece bradul este, cu siguranta, in centrul atentiei in casa dumneavoastra cu ocazia sarbatorilor, noi vrem sa va oferim cateva idei deosebite pent…

Read More