Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Noi oferte ale toamnei

Noi oferte ale toamnei

Deși toamna se grăbește să plece, lăsând loc minunatei ierni, a mai adus noi proprietăți de vânzare în portofoliul nostru.

Primul popas îl facem în Piața Mihai Viteazu, dar nu pentru a patina ci și pentru a vedea acest superb apartament.  Este vorba despre un apartament cu 2 camere mobilat și finisat modern. Acesta se vinde la prețul de 127000 Euro și poate fi vizualizat AICI.

Tot în centru, vă propunem un apartament cu 3 camere la prețul de 168000 Euro. Apartamentul este finisat, lăsând oportunitatea fiecăruia să-și amenajeze locuința exact cum își dorește. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre acest apartament, accesați AICI.

Dacă vă doriți un apartament mai mare, vă putem oferi 4 camere în Bună Ziua. Prețul acestuia ajunge la 130000 Euro, fiind finisat, totodată mobilat și utilat modern. Dacă sunteți curioși și vreți să vedeți apartamentul, nu ezitați să intrați AICI.

Dacă apartamentul nu se află pe lista dorințelor dumneavoastră, avem și o deosebită casă de vânzare. Aceasta are 5 camere, este situată în Dâmbul Rotund, la prețul de 312000 Euro. Casa se vinde la cheie iar priveliștea de care dispune este încântătoare. Dacă v-am stârnit curiozitatea, casa poate fi vizualizată AICI.

Pentru a vizualiza și alte oferte ale agenției accesați site-ul nostru AICI.

 

Related Posts

Casa ideală

Casa ideală

Astăzi vă vom prezenta una dintre cele mai frumoase proprietăți din Cluj.Este vorba deste o casă cu 9 camere, în Cartierul Andrei Mureșanu, cu …

Read More
De ce să îţi iei o casă cu curte?

De ce să îţi iei o casă cu curte?

O casă parcă nu e completă fără o curte spaţioasă care să ne ofere atât delectare pentru privire cât şi relaxare. Aşadar, atunci…

Read More