Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Ambient cald in sezonul rece

Ambient cald in sezonul rece

O casa primitoare, iti ofera intotdeauna sentimentul de caldura si siguranta, cu atat mai mult aceste stari trebuie resimtite in sezonul rece. Deoarece si noi am pasit in aceasta perioada, in care obrajii ne sunt mereu piscati de aerul rece, venim cu niste idei ingenioase, despre cum casa noastra poate emana sentimentul de caldura.

Elementele clasice pot fi combinate cu incredere cu cele rustice si moderne, avand astfel ca rezultat o ambianta electrica dar si eleganta.

Daca ai o familie numeroasa, asigura-te ca vei tine cont de parerea si gusturile fiecaruia, atunci cand incepi sa iti decorezi casa in asa masura incat ea sa inspire siguranta si caldura. Deoarece aceste doua sentimente trebuie reflectate in starea fiecaruia, e important ca fiecare membru al familiei sa contribuie cu idei.

Un apartament trebuie decorat in asa masura incat in rezultatul final sa se regaseasca spatiu de desfasurare, culori odihnitoare si mobilier elegant ce sa nu iasa in evidenta prin stridenta. Copiii mai ales au nevoie de spatiu de joaca, in care sa se simta lejeri si confortabili. Prin urmare nu iti incarca sufrageria cu mobilier inutil sau decoratiuni care doar umplu spatiu. Orienteaza-te inspre detalii fine, vesele si elegante. Aceasta combinatie nu poate sa dea gres. Stilul scandinav este cu siguranta de luat in considerare, deoarece ofera un ambient omogen, confortabil si primitor.

Un lucru ce bucura si satisface proprietarii e ca locuinta ta sa se distinga de restul printr-un aer intim, cald, care sa inglobereze in ceea ce transmite linistea familiei. Pentru a avea aceste efecte, trebuie sa alegi paleta de culori potrivita: albul in combinatie cu nuante pale de lemn, cu adaugiri fine de negru si gri, creioneaza perfect acest sentiment al sigurantei. Daca tot am adus vorba de stilul scandinav si aici puteti recurge la idei specifice acestui stil, cum ar fi piese de mobilier clasic, cu o tenta rustica, care se combina armonios cu cele moderne. De asemenea lemnul in combinatie cu metalul si sticla, aduc un aer revigorant si fresh, facand din locuinta ta una deosebita si unica.

Ai nevoie doar de cateva decoratiuni si pete de culoare, pentru  a transforma locuinta ta intr-una ce sa emane caldura si siguranta, iar aceste 2 sentimente cu siguranta iti vor spori atat confortul cat si linistea sufleteasca.

Related Posts

Top oferte case: August 2014

Top oferte case: August 2014

Pentru noi cerintele si dorintele clientilor, sunt pe primul loc. De aceea facem o selectie cu cele mai frumoase oferte,  in speranta de a v…

Read More
Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More