Teren de vânzare, TECJ217401Vânzare in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Grigorescu
129000 EURO
Oferta nu mai este valabilă

Oferta nu mai este valabilă

  • IDTECJ217401
  • Suprafață utilă1100 mp

Descriere

Teren cu Autorizatie de Construire imobil D+P+E - casa unifamiliala si 1100 mp teren. Teren recomandat pentru construire imediata cu utilitati complete la reta, cart Grigorescu, aproape de mijloacele de transport in zona exclusiv pentru constructii rezidentiale.Panorama de exceptie cu doua platouri plane si expunere sudica, marginit pe limitele de proprietate ci terenuri neconstruibile. Pentru programarea vizionarii ofertei sunati acum la numerele de telefon de mai jos sau cautati-ne la sediul agentiei noastre, strada Iuliu Maniu nr. 17.
Stiati ca..
in secolul XVIII, majoritatea vitraliilor medievale au fost inlocuite cu sticla pictata, iar majoritatea informatiilor despre vitralii a inceput sa se piarda.

Arată mai multe

Detalii

  • Suprafața teren : 1100 mp

Părerea agentului

Teren cu Autorizatie de Construire imobil D+P+E - casa unifamiliala si 1100 mp teren. Teren recomandat pentru construire imediata cu utilitati complete la reta, cart Grigorescu, aproape de mijloacele de transport in zona exclusiv pentru constructii rezidentiale.Panorama de exceptie cu doua platouri plane si expunere sudica, marginit pe limitele de proprietate ci terenuri neconstruibile..

Carmen Miron 0721-290522
11.10.2017

Distribuie

       

Locație