Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Ziua Internationala a Copilului

Ziua Internationala a Copilului

Ziua Internațională a Copilului se sărbătorește la data de 1 Iunie. Aceasta a fost proclamată în anul 1925 la Geneva. Diferite guverne din întreaga lume au decis să declare aecastă zi ca fiind ziua copilului, pentru a atrage atenția asupra problemelor copiilor. Mai multe țări au ales data de 1 Iunie, însă nu toate țările sărbătoresc în această zi. De exemplu:

Edil Agentie Imobiliara

Argentina - a doua duminică din luna august

Australia - prima duminică din luna iulie

Brazilia - 12 octombrie

Cuba - a treia duminică din luna iulie

India - 14 noiembrie

Japonia - 5 mai

Mexic - 30 aprilie

Turcia - 23 aprilie

Ungaria - ultima duminică a lunii mai

În România, sunt organizate evenimente speciale, expoziții de artă care afișează desenele copiilor, concursuri, desene pe asfalt și alte activități distractive. Picturile copiilor și celelalte forme de artă sunt afișate, de obicei, în școli sau în alte locuri publice.

Iată cum puteți sărbători această zi alături de copiii dumneavoastră:

1.Organizați o plimbare în natură

Respirați aerul curat și bucurați-vă de lumina soarelui. Atât voi cât și copiii dumneavoastră aveți nevoie de plimbare, distracție și puțină pauza din „jungla de beton”. Chiar și câteva minute departe de agitația urbană și poluare vor avea un efect pozitiv asupra sănătății și a organismului vostru.

2.Gătiți sănătos

Dacă în restul zilelor nu aveți timp să vă ocupați în special de acest aspect, acum este o ocazie mai mult decât potrivită. Hrana sănătoasă poate fi și gustoasă. Cu siguranță copiii dumneavoastră vor aprecia efortul, mai ales dacă veți pregăti o gustare dulce.

3. Citiți împreună

Cititul este cunoscut ca având multe beneficii, inclusiv eliminarea stresului, stimularea memoriei și a vocabularului. Alegeți o carte bună și încurajați-vă copiii să facă la fel.

 

Related Posts

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

Copiii sunt ființe fragile, care nu trăiesc doar în lumea reală, ci și într-un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distra…

Read More
Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Nu-ti bate capul cu tot felul de tehnici si strategii de vanzari complicate, ci, mai degraba, actioneaza inteligent. Nimeni nu spune ca vanzarea unui…

Read More