Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte apartamente de vanzare

Top oferte apartamente de vanzare

A mai trecut înca o luna si confrom traditiei, Edil Imobiliare va prezinta un top al ofertelor de apartamente de vânzare, selectate cu grija pentru a satisface toate cerintele potentialilor clienti. Cele 5 apartamente selectate ne-au atras atentia printr-un design de exceptie, o utilizare rationala a spatiului util si nu în ultimul rând, preturi accesibile pentru un confort superior.

Când vine vorba de alegerea unui apartament, orice persoana interesata în imobiliare se conduce dupa deviza: locatie, locatie si înca o data locatie. Acest apartament, situat în zona Centrala, în apropierea Cinematorgrafului Florin Piersic, cu siguranta va satiface chiar si pe cel mai bine versat cumparator.  Spatios si luminos, oferind o minunata priveliste spre Piata Mihai Viteazul; acest apartament este perfect pentru cineva care doreste sa fie conectat cu viata Clujeana.

Pentru persoanele care cauta libertatea de a-si manifesta spiritul creativ în ceea ce priveste design-ul interior, acest apartament cu 2 camere din cartierul Buna Ziua, este outlet-ul mult asteptat. Fiind renovat si dotat cu toate utilitatile de baza, cumparatorului îi ramâne doar sa îsi dea frâu liber la imaginatie, pentru a crea casa visurilor sale.

Pentru acei cumparatori care nu dispun de timpul necesar sa investeasca în personalizarea unei locuinte, Edil Imobiliare le propune un apartament de lux, mobilat si utilat modern, la fel în cartierul Buna Ziua. Acest apartament va deveni refugiul oricarei persoane care cauta sa îsi creeze un propriu spatiu linistit si conforabil, lucru facilitat pe paleta de culori folosita în design-ul interior: tonuri calde de cogniac, combinate cu diverse nuante de pastel.

Desigur ca nu putem uita si de persoanele care au familie, respectiv au nevoie de mai mult spatiu. În acest caz, alegerea adecvata este apartamenul dat cu 4 camere, situat în zona Grigorescu, Cluj-Napoca. Alcatuit din 4 camere, 2 bai, bucatarie mobilata si balcon, acest apartament cu siguranta va deveni locul perfect, unde tu si familia ta veti crea cele mai minunate amintiri.

Nu în ultimul rând, va prezentam un apartament de lux de 3 camere, care atrage prin calitatea finisajului, generozitatea spatiului si o abundenta de suprafete verde. Situat în cartierul Manastur, într-o vila noua cu 3 apartamente, acest imobil va oferi viitorului proprietar intimitate si spatiu personal, cu posibilitatea de a-l decora confor gusturilor sale, imobilul fiind nemobilat.

În cazul în care ofertele prezentate au stârnit interesul D-Voastra, va asteptam cu drag la sediul agentiei noastre pe Iuliu Maniu nr. 17. Suntem in totalitate dedicati reusitei tale, respectiv toate eforturile noastre vor fi directionate spre satisfacerea dorintelor clientului si asigurarea unui imobil prestigios pentru acesta. 

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More