Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top oferte: Apartamente de inchiriat, august 2014

Top oferte: Apartamente de inchiriat, august 2014

Noi ne dorim pentru clientii nostri ce e mai bun, de aceea va prezentam aceste oferte de top, pentru a va stimula in alegerile dumneavoastra.  Astfel luna august, a fost una bogata in oferte de top,  ce au impresionat prin finisaje de cea mai buna calitate, mobilier modern si cu bun gust, utilitatile cele mai bune, dar si spatii generoase.  Astfel ne-am decis sa va prezentam un material cu 4 din numeroasele oferte de top, ce s-au regasit luna aceasta in portofoliul cu oferte.

59673-4Cu siguranta ti-ai dori sa locuiesti intr-un apartament modern, cu bun gust si foarte spatios, de aceea suntem siguri ca aceasta oferta ar fi fost si pe gustul tau.  Apartamentul impresioneaza prin eleganta acestuia, fiind pozitionat chiar in Centru, pe strada Calea Dorobantilor, in apropiere de Tribunal. De asemenea finisajele sunt moderne si  mobilierul  de calitate superioara. Apartamentul intra in categoria imobilelor de lux si se preteaza perfect pentru o familie cu gusturi rafinate.

59558-9

Calitatea locuintei tale e foarte importanta, dar cu siguranta si locatia in care aceasta este pozitionata conteaza foarte mult pentru confortul tau. Acest apartament este pozitionat intr-o zona linistita, cu o panorama  asupra orasului ce iti imbogateste privirea. Apartamentul este de lux, avand toate utilitatitle moderne, impresionand prin design-ul sau. Daca esti o persoana ce tine la intimitatea sa, acest apartament cu siguranta ti-ar fi oferit confortul de care aveai nevoie, pentru a te relaxa si simti bine in  locuinta ta. Datorita utilitatilor sale proiectate dupa cele mai moderne standarde, imobilul se preteaza pentru gusturile oricarui pretentios.

59694-1Bineinteles multe persoane doresc de la locuinta lor, sa le ofere acea stare intima si calduroasa. Pentru acestia aveam o oferta ideala a unui apartament situat in zona Plopilor, in apropiere de Parcul Rozelor. Apartamentul prezenta eleganta  si rafinament datorita mobilierului sau si a accesoriilor care se modelau perfect cu ambianta imobilului. Acesta era alcatuit din 2 camere, fiind confort 1, dotat desigur cu toate utilitatile moderne.  Zona desigur il favoriza, fiind in apropiere de spatiu de relaxare.

Multe persoane prefera un apartament cu o bucatarie spatioasa, deoarece gasesc arta gatitului relaxanta, practicand-o mai des ca altii. De aceea,  daca te numarai printre aceste persoane, apartamentul acesta era perfect pentru tine.  Imobilul e pozitionat in  cartier Buna Ziua in zona Bella Park. Apartamentul ofera confort sporit, este mobilat cu gust si eleganta, iar toate utilitatile sale sunt  moderne si de cea mai buna calitate. Imobilul poate fi integrat cu usurinta in categoria celor de lux.

59253-1

Cele 4 apartamente au trezit un interes mare pentru clientii nostri in ultima luna. Dar nu trebuie sa fii ingrijorat, la noi ofertele de top nu se termina niciodata si cu siguranta iti vei gasi si tu locuinta de vis printre ofertele noastre.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More