Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Top 3 cele mai ciudate hoteluri din lume

Top 3 cele mai ciudate hoteluri din lume

Majoritatea oamenilor se gândesc la hotel ca la o cladire înalta, cu camere luxoase sau mai putin luxoase, cu o receptie si room-service. Astazi ne-am propus sa va prezentam cele mai ciudate 3 hoteluri din lume.

1. Hotelul Kakslauttanen din Finlanda. Nu mai este un secret faptul ca finlandeziilor nu le mai pasa de frigul de afara. În acest sens, ei au construit 12 igluuri, toate reprezentând un concept de hotel. Se spune ca aceste igluuri ofera una dintre cele mai frumoase privelisti asupra Aurorei Boreale, iar prin acoperisul de sticla poti admira frumusetea milioanelor de stele în fiecare noapte.

2. Jumbo Stay Hostel din Stochholm. Acest hotel este considerat unul dintre cele mai deosebite deoarece este amenajat într-un avion cu reactie, Boeing 747, scos din uz. Din cele 27 de camere amenajate la bordul avionului, cea mai râvnita este cu siguranta, camera pilotului, unde turistii se pot juca la butonele aeronavei.

3. Hotelul elefantilor din Bali. Dincolo de a fi o unitate de cazare, hotelul Elephant Safari Park este si sanctuarul celei mai mari turme de elefanti de Sumatra din lume. Un lucru interesant este faptul ca turistul este escortat pâna la una din cele 26 de camere chiar de un elefant prietenos.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More