Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Fa-ti singur bradul de Craciun cu aceste 6 idei neconventionale

Fa-ti singur bradul de Craciun cu aceste 6 idei neconventionale

          Bradul verde, natural ,cu ramuri pline de decoratiuni este unul dintre simbolurile Craciunului si al copilariei noastre. Totusi unii dintre noi prefera sa il inlocuiasca cu  alternative mai ecologice sau de ce nu, mai putin scumpe.  Va sugeram 6 idei simple si neconventionale  prin care va  puteti crea propriul  “brad de Craciun”.

1.Bradul de pe perete

Este cea mai simpla idee pentru a-ti creea propriul brad, folosind materiale ieftine sau pe care le ai deja. Tot ce ai nevoie este banda adeziva si decoratiuni, care pot fi facute din carton, hartie ori se pot folosi cele folosite anii trecuti, indiferent de materiale. Acestea se lipesc de perete in forma de brad, iar in varf se poate pune o funda sau o stea etc. Aceeasi idee poate fi realizata folosind instalatii de Craciun, felicitari, margele vechi sau orice altceva va trece prin minte. "Bardul" poate fi chiar un poster sau un sticker de perete.

brad pe peretebrad perete

2.Bradul - cadru

Cadrul poate fi facut din baghete din lemn, crengi sau scanduri. Cadrul vertical trebuie sa fie rezistent, intrucat de el se prind bucatile din lemn orizontale. O alta varianta de cadru este cel din sarma. Realizeaza conturul din crengute uscate, pe care le prinzi cu sfoara, iar interiorul il poti face din plasa din sarma. Bineinteles, accesorizeaza “bradul” astfel realizat cu decoratiuni, fundite, instalatii etc.

brad din lemnbrad bucati lemn

3.Bradul din carti

O idee populara in ultimul timp este bradul realizat din carti. Acestea pot fi suprapuse deschise, inchise sau se pot pur si simplu aseza pe rafturi in forma unui brad. Instalatiile creeaza un efect deosebit.

brad din carti

4.Scara - brad

Un “brad de Craciun” mai neconventional este cel alcatuit dintr-o scara decorata in spiritual Craciunului.

5.Bradul - suspendat

Aceasta idee este foarte utila familiilor cu copii mici sau animale de companie. Se creaza un suport rotund de care se prind ornamente in asa fel incat sa formeze imaginea unui brad. Acesta se agata de tavan si astfel poznasii casei vor trebui sa se multumeasca doar la a se uita la brad.

brad suspendat

6.Bradul din baloane

O metoda creativa de a iti crea propriul brad este reprezentata de …baloane. Pur si simplu alegi baloane in culorile tale preferate si le prinzi in asa fel incat sa alcatuiasca forma unui brad. Apoi poti prinde “bradul” cu o sfoara unde iti doresti sau il poti ancora de podea.

brad din baloane

Acestea, evident, nu sunt singurele modalitati creative de a conserva traditia bradului de Craciun fara …brad. Poate fi creat din orice material va inspira:  vata, sticle de bere, ziare vechi, CD-uri etc.Cu siguranta, imaginatia voastra nu se va opri aici.

Si ca o ultima mentiune, spunem ca anul acesta sunt in voga decoratiunile  realizate din material naturale cum sunt: lemnul, sfoara, cartonul, hartia etc. Culorile cred ca raman la alegerea personala dar s-ar parea ca au revenit in moda globurile in toate nuantele de rosu si albul stralucitor, cu efecte de zapada ori promoroaca.

Va uram mult spor in aplicarea acestor idei sau ale celor personale si speram ca veti impartasi rezultatele si cu noi.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More