Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Decor de iarna pentru locuinta

Decor de iarna pentru locuinta

Dat fiind faptul ca timpul rece si atmosfera sarbatorilor de iarna ne vor bate în curând la usa, ne-am gândit sa va oferim câteva sfaturi utile în ceea ce priveste decorarea locuintei dumneavoastra  într-un ”stil al iernii”.

Probabil, anotimpul iarna nu este unul îndragit de toata lumea, însa farmecul pe care îl poate conferi sezonul zapezilor este unul deosebit, care poate fi transpus cu usurinta si în interiorul locuintei dumneavoastra. De aceea, în ceea ce urmeaza, va vom prezenta câteva idei originale pentru un decor de iarna al locuintei dumneavoastra.

decor de iarna

Asa cum exista o tranzitie de la un anotimp la altul, la fel trebuie sa fie si în cazul designului interior, unde trebuie sa îndepartati elementele ce caracterizeaza anotimpul precedent pentru a integra noile elemente venite de pe tarâmurile gheturilor.

Acest proces are drept punct de initiere ”paleta de culori”, care trebuie sa se învârte în jurul albului imaculat al zapezii pure. În afara de alb mai puteti opta pentru culori reci (albastru sau gri) sau pentru culori tari, care pot conferi caminului dvs., caldura atât de necesara în acest anotimp (rosu, portocaliu, caramiziu).

decor albDe asemenea, folositi pernute decorative tricotate sau crosetate, paturi groase si calduroase, draperii groase, covorase moi la atingere, pe care sa le amplasati lînga patul din dormitor sau în fata canapelei din camera de zi. Folositi cât mai mult posibil, materiale textile si elemente din fibre naturale.

perne decorativeUn element cheie al decorului ar putea fi prezenta unui semineu, pe care sa-l accesorizati cu decoratiuni de sezon, conuri de brad si aranjamente florale realizate din flori de sezon, de preferat ar fi culoarea alba.

semineu

Pentru decorul de iarna un rol important îl joaca lumina. Daca optati pentru un design rustic, ar trebui sa folositi o lumina calda, iar daca optati pentru un design mai modern, în care albul este culoarea dominanta, în acest caz puteti folosi  o lumina rece, albastra.

Pentru a încalzi si mai mult atmosfera locuintei dumneavoastra, folositi lumânari parfumate sau uleiuri cu aroma de scortisoara si citrice, care va vor umple de energie.

lumanari parfumate

Acestea fiind spuse, va dorim spor în decorarea locuintei dvs., si satisfactie personala rezulata de aceasta!

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More