Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa va decorati casa in functie de zodie

Cum sa va decorati casa in functie de zodie

Cati dintre voi isi incep dimineata cu o ceasca de cafea si cu zodiacul alaturi? Se spune ca personalitatea fiecaruia este influentata de zodiac sau altfel spus, de astrele dominante. Si cum bine stim ca personalitatea trebuie sa se reflecte in tipul de design interior, mai jos aveti principalele caracteristici ale decorului locuintei, in functie de zodie.

design interior

1. Berbecul - vesnicul minimalist

Berbecul este caracterizat de simplitatea pana la cel mai mic detaliu. De aceea, designul minimalist este cel mai potrivit. Pentru berbeci, o perna aruncata neglijent in mijlocul unei incaperi este egala cu o camera de zi. Acesta nu are nevoie de mult spatiu si nici de multe obiecte in jurul sau.

2. Taurul - iubitor de eclectic

Taurul isi va decora intotdeauna casa cu bun gust, mergand pe principiul elegantei. Un lucru este sigur: Taurul nu va avea niciodata restrictii atunci cand vine vorba de decorarea locuintei, alegand elemente decorative din diferite stiluri.

3. Gemeni - simplitate si naturalete

Un lucru interesant este faptul ca gemenii nu pun prea mult accent pe designul interior. Ei se simt perfect oriunde, intr-un cort in mijlocul naturii sau intr-un dormitor de lux. Gemenii isi pastreaza aerul simplu si natural pe care il imbina armonios cu luxul si eleganta. Camera de zi si dormitorul se caracterizeaza prin simplitate, pe cand bucataria si baia ies in evidenta prin designul de lux.

4. Rac - modern, elegant, clasic

Racul este creativ, asa ca el va imbina clasicul cu modernul cum numai el stie. El surprinde prin asezarea unui element antic langa unul modern. Desi la prima vedere observam o alaturare de elemente ce pare o simpla aglomeratie, designul folosit de Rac este unul elegant.

5. Leu - paradisul din dormitor

Pentru un leu, cea mai importanta camera este dormitorul. De aceea, investesc timp si bani pentru a o amenaja intr-un mod deosebit. Leul priveste aceasta camera ca pe una multifunctionala deoarece aici se si odihnesc, se relaxeaza, dar uneori si muncesc.

6. Fecioara - expertul in Feng Shui

Fecioarele sunt singurele pasionate de echilibru si armonie, de aceea ele sunt de-a dreptul pasionate d Feng Shui. Nu mai este un secret ca decorarea casei se va face dupa aceste criterii.

7. Balanta - vesnicul nehotarat

Balanta este intotdeauna nehotarata cand vine vorba de decorarea casei. Desi la prima vedere nu stie cum sa isi imbine obiectele decorative cu restul elementelor din locuinta sa, rezultatul va fi intotdeauna unul de-a dreptul fascinant.

8. Scorpion - dragoste pentru arta

Scorpionul este un iubitor de arta, prin urmare, locuinta sa va fi una eleganta si opulenta in ceea ce priveste amenajarile interioare. Accentul este pus in mod special pe baie si pe camera de zi, acestea fiind cele care ies in evienta cel mai mult.

9. Sagetator - vesnicul colectionar

Sagetatorii adora calatoriile, acestea fiind o adevarata sursa de inspiratie. In locuinta unui Sagetator vom gasi multe suveniruri, obiecte care amintesc in mod constant de pasiunea sa.

10. Capricorn - peisajul face diferenta

Un capricorn va pune mai mult accent pe peisajul pe care i-l ofera locatia. Veti observa ca locuinta unui Capricorn este plina de lumina, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Culoarea preferata a Capricornului este verdele, prin urmare aceasta va domina locuinta prin plante decorative si mici gradini de interior.

11. Varsator - casa biblioteca

Se stie ca Varsatorii sunt iubitori de cunoastere, prin urmare, acestia isi vor transforma casa intr-un muzeu sau o biblioteca. Cartile si revistele preferate ale Varsatorului vor fi peste tot in locuinta, langa canapea, pat, chiar si in baie.

12. Pesti - in cautarea locuintei perfecte

Pestii sunt niste perfectionisti, iar atunci cand isi amenajeaza locuinta, se asigura ca o fac bine. Ei pun accent pe confort si pe echilibru, caracteristici ce vor fi regasite in fiecare camera a locuintei.

Daca va regasiti printre cei care isi citesc zodiacul in fiecare zi, acum stiti cum sa va decorati casa in functie de semnul zodiacal. In acest fel, va veti simti mai confortabil in propria casa. Nu o spunem doar noi, ci si astrele.

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More