Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cum sa va amenajati un loc ideal pentru servirea micului dejun

Cum sa va amenajati un loc ideal pentru servirea micului dejun

Micul dejun este ocazia perfecta de a petrece putin timp in familie dimineata, pentru un start perfect. Este important ca fiecare moment pe care il petreceti dimineata in familie sa fie insotit de o atmosfera placuta, pentru a pleca la munca cu zambetul pe buze si bine dispusi. Avem pentru voi cateva sfaturi despre cum sa transformati un loc banal intr-unul ideal pentru servirea micului dejun.

1. Daca aveti posibilitatea, puteti amenaja o masa chiar langa fereastra ca sa va umpleti de energie inca de la primele ore ale diminetii. Adaugati cateva pernute decorative colorate, un buchet de flori proaspat culese, si lasati bucuria unei noi zile sa va acapareze.

decor colt mic dejun

2. Daca optati pentru eleganta si lux, un spatiu amenajat pe veranda este ideal pentru un mic dejun in familie. Scaune elegante, o masa rotunda, un candelabru care iese in evidenta, flori colorate, si cei dragi alaturi de voi, la masa. E tot ce trebuie pentru a va bucura de liniste si bucurie in fiecare dimineata.

decor elegant

3. Persoanele romantice isi pot servi micul dejun intr-un colt intim si retras al locuintei. Culoarea alb va domina in acel coltisor, ducandu-ne cu gandul la puritate, iar culorile pastelate, alaturi de clasicele flori ne vor introduce in atmosfera romantica.

decor elegant

4. Pentru cei care vor sa se relaxeze dimineata, in timp ce isi beau cafeaua sau ceaiul, isi pot amenaja o mica biblioteca, cu cartile preferate. Puteti amenaja un loc intim si primitor in care in fiecare dimineata sa explorati si sa va regasiti in paginile unei carti deosebite.

decor galben

5. Pentru cei indrazneti, care isi incep dimineata cu zambetul pe buze, isi pot amenaja o oaza de relaxare folosind culoarea galben. Galbenul este culoarea energiei, dar in acelasi timp este si o culoare calma. E simplu de realizat un colt al veseliei!

decor galben

Specialistii ne sfatuiesc sa nu sarim peste micul dejun. Daca va amenajati propriul colt de servire a micul dejun, in care sa va simtiti confortabil, cu siguranta acest lucru nu se va intampla!

Related Posts

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Cartierul Gruia - Student, caut chirie

Din seria cartierelor aflate în topul preferințelor studenților, dar nu numai, își face loc și cartierul Gruia. Noi am vorbit și desp…

Read More
Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Tu ai idee în care cartier s-au închiriat cele mai multe apartamente luna aceasta?

Dacă te-ai hotărât să te muți la Cluj sau doar să îți schimbi locuința, noi îți spunem care sunt cele mai ”preferate&r…

Read More