Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
 Culoarea florilor e energie pentru suflet

Culoarea florilor e energie pentru suflet

 

Culorile florilor contribuie decisiv la aspectul grădinii, căreia îi pot imprima un aer de la o blândețe liniștitoare la un dinamism contagios. Exemple noastre îți arată cum bogăția de culori și amestecurile lor frapante transformă grădina într-un loc vesel.

Dacă iubești culorile și variația, nu ezita să-ți luminezi grădina cu „focurile de artificii“ ale florilor viu colorate. Grădinile cu flori de toate felurile și de toate culorile îți umplu sufletul de bucurie. Nu există reguli, dar fie­care grădină colorată care te cucerește prin ceva îți poate „da“ un sfat. Am ales doar câteva exemple.

Mizează pe efectul luminos al albului, pe cel cald și energizant al roșului și al galbenului, pe acela răcoros al albastrului și pe contrastele culorilor complementare, gen galben-mov sau albastru-portocaliu. Culorile criante pot fi obositoare pe suprafețe prea mari, de aceea îți recomand să le dozezi cu grijă. Culorile pastelate sunt mai potrivite decât cele tari în combinațiile ton sur ton.

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

Tot ceea ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case

O casă este adesea cea mai mare investiție financiară pe care o vei face în viață. Iata câteva sfaturi suplimentare pe măsură ce ai în vede…

Read More