Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Colțuri de toamnă în Cluj

Colțuri de toamnă în Cluj

Pentru cei care nu au fost atinși de astenia de toamnă sau de răceală, mai jos aveți câteva opțiuni pentru plimbările de weekend sau de după orele de lucru.

La fel ca și în timpul sezonului cald, Parcul Central este în continuare preferat deopotrivă de turiști și locuitorii Clujului. În această perioadă arată spectaculos ! Puteți strange câteva frunze în culorile ruginei și câteva castane, ca pentru ora de lucru manual, atunci când eram la școală. Pot reprezenta niște decorațiuni de interior aparte!

Un alt parc la fel de popular este și Parcul Cetățuia. Mergând pe Podul Elisabeta sau "podul dragostei" urcați pe colina Cetății și apoi pe Cetățuie de unde puteți admira panorama orașului de pe Someș. Oaza de liniște și vegetație din inima orașului își întâmpină admiratorii îmbrăcată în culori tomnatice.

În partea sudică a Clujului descoperim Grădina Botanică, mai spectaculoasă de la anotimp la anotimp. Putem recomanda oricărei persoane nou venite în Cluj să descopere Grădina Japoneză și Grădina română - cele două părți integrante ale Grădinii Botanice - în ritmul ciripitului păsărilor și al foșnetului copacilor.

La marginea Clujului este pădurea Hoia- Baciu pe care o puteți admira într-o plimbare cu bicicleta, dar de ce nu...și pe jos! Formele neobișnuite ale trunchiurilor copacilor și Poiana Rotundă – poiana perfect rotundă, unde nu a crescut niciun copac – îi intrigă chiar și pe cei mai sceptici dintre noi...

Descoperiți chiar și acum, toamna, colțurile de natură ale Clujului, care îi oferă un aer aparte, un aer de mister.

Related Posts

Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Peste 50.000 de locuinţe noi în 2017

Un număr de 53.301 de locuinţe au fost finalizate în anul 2017 în România, cu 1.095 mai multe decât în anul anterior, conform datelor publicate…

Read More