Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cateva trucuri de Craciun

Cateva trucuri de Craciun

Perioada Craciunului cere rabdare, precizie si organizare. Cu totii stim ca poate fi o perioada foarte stresanta a anului, dar puteti urmari aceste sfaturi pentru a fi mai pregatiti in sezonul festiv. Craciunul ar trebui sa reprezinte  pentru fiecare o sarbatoare in care sa ne bucuram si sa ne relaxam.

  • Personalizati lumanarile deja avute in casa. Pur si simplu adunati putina scoarta de copac pe care o taiati in betisoare de aceeasi lungime, iar mai apoi le lipiti de recipientul in care se afla lumanarea si le legati cu o panglica sau chiar cu o sfoara careia sa ii faceti o fundita.

  • Faceti-va un calendar prin care sa simtiti si mai mult fericirea sosirii Craciunului! O idee foarte buna este sa folositi cutii de la chibrituri in care sa puneti cadouri si pe care sa le impachetati intr-o hartie la alegere numerotundu-le pana in data de 25 decembrie. Puteti inlocui cutiiile de chibrituri cu pliculete mici pe care o sa le puteti folosi si anul viitor si schimbati doar cadourile din interior.

  • Daca este nevoie sa mutati mobila din jur pentru a oferi loc oaspetilor, puteti pune cuburi de gheata pe urmele lasate de mobila pe covor, iar acestea vor ajuta ca perii covorului sa se ridice si sa arate uniform.

  • Lumanarile sunt greu de aprins daca ceara din ele s-a topit destul de mult si se afla intr-un suport  inalt unde este greu de ajuns la fitil. Daca nu aveti un aprinzator cu maner lung, un truc folositor este sa folositi un betisor de spaghetti pe care sa-l folositi pe post de chibrit. Va functiona la fel de bine!

  • In ceea ce priveste globurile, incercati sa le pastrati frumos organizate pentru anul viitor, in cofrage de oua. În acest fel, puteți fi siguri că și cele mai delicate globuri nu se vor sparge.

Related Posts

Decorul de sarbatori

Decorul de sarbatori

Cu bradul in casa, Mos Craciun, renii in curte si beteala impotmolita in covor, decoratiunile de Craciun au tendinta de a deveni usor coplesitoar…

Read More
Decorațiuni exterioare pentru Crăciun

Decorațiuni exterioare pentru Crăciun

Trecând zilnic pe lângă vitrinele și rafturile magazinelor te lași cuprins de febra sărbătorilor de iarnă și în momentul următor te întreb…

Read More