Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Cartierul Zorilor - Student, caut chirie

Cartierul Zorilor - Student, caut chirie

Cartierul Zorilor, situat în sudul orașului, ne duce cu gândul la un cartier senin, liniștit, plin de verdeață, care în prezent este într-un proces plin de dezvoltare. El are de asemenea și câteva străduțe cu nume frumoase, cum ar fi: Strada Muzicii, Rapsodiei, Lunii, Pădurii care ne dau impresia că suntem într-un loc situat departe de aglomerația Clujului. De aceea un apartament în această zonă poate fi o alegere foarte potrivită.

Edil Agentie Imobiliara

Față de alte cartiere clujene, Zorilor se bucură de prezența spațiilor verzi și a locurilor în care oamenii se pot relaxa, pot lua "o gură de aer liber”, se pot destinde fiind departe de aglomerația de zi cu zi.

De asemenea pentru studenți poate fi o zonă foarte bună de închiriere a unui apartament, deoarece contează foarte mult:

- să ai liniște;

- să poți învăța;

- să te relaxezi după o zi încărcată.

 

Cartierul beneficiază de o zonă cu spații verzi iar un plus îl aduce Parcul Universitar „Profesor Iuliu Prodan” unde au fost amplasate aparate de fitness, un foișor și băncuțe frumos aranjate.

Edil Agentie Imobiliara

Totodată se poate face o vizită la Grădina Botanică „Alexandru Borza”.

Edil Agentie Imobiliara

O altă vizită la Observatorul Astronomic din oraş este o modalitate plăcută şi deloc costisitoare pentru ocuparea timpului liber, dar totodată utilă pentru îmbogăţirea cunoştinţelor generale, întrucât în incinta clădirii funcţionează şi Biblioteca de Astronomie. Un alt punct important întâlnit în Cartierul Zorilor este Campusul Studențesc Observator. 

Pe lângă acestea se găsește și centrul comercial, reprezentat de bauMax, Sopping Center, Piața Agroalimentară, Profi, Billa.

Un punct medical semnificativ este Spitalul Clinic de Recuperare, iar alături Centrul Medical Transilvania sau Clinica Bendiș.

Intră pe site-ul nostru Student, caut chirie și vizualizează ofertele pe care noi le punem la dispoziție pentru studenții ca tine.

Mai în jos găsești câteva oferte de închiriat apartamente în Cartierul Zorilor:

Inchiriere Apartament 1 Camera ZORILOR – 270 EURO

Inchiriere Apartament 3 Camere ZORILOR – 300 EURO

Inchiriere Apartament 2 Camere ZORILOR – 320 EURO

Inchiriere Apartament 1 Camera ZORILOR – 270 EURO


 

Related Posts

O casă într-un stil nonconformist

O casă într-un stil nonconformist

În luna noiembrie apar cele mai deosebite oferte pe piața imobliară. În continuare, vă propunem să vizionați una dintre cele mai spectaculoase …

Read More
Cartierul Mărăști – Student, caut chirie

Cartierul Mărăști – Student, caut chirie

Mărăşti, cartierul situat în partea de nord-est a municipiului, este unul dintre cele mai mari și mai populate cartiere din oraș. Carti…

Read More