OFERTA EXPIRATA

Pret
55000
ID
SCCJ223399
Suprafata
110 mp
Nr.Camere
3
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Central
Bai
2
Etaj
parter/2
Tip Mobilier
Mobilat si utilat modern
Ferestre
Termopan
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Acesta oportunitate se diferentiaza in mod evident fata de celelalte pe care le-am vazut in ultima perioada. Va oferim spre vanzare o afacere la cheie cu 3 incaperi in localitatea Cluj-Napoca. Spatiu propus are suprafata de 110 mp si vitrina la strada cu latimea de 7mp. Este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, marmura, gresie moderna, parchet laminat si termopane. Spatiul comercial dispune de curent trifazic si spatiu depozitare. Ca si vecinatati, este aproape de mijloacele de transport in comun si in apropierea campusului universitar. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra aveti la dispozitie sistem de alarma cu senzori de miscare si supraveghere video cu infrarosu. Spatiul este renovat total, cu instalatii tehnice si elecrice schimbate, mobilat total cu mobila facuta la comanda in italia, si utilat complet atat barul cat si bucataria, pentru a se putea desfasura o activitate de alimentatie publica la cel mai inalt nivel. Nu pierde aceasta oferta, suna acum la numerele de telefon de mai jos pentru detalii sau pentru a-ti programa vizionarea.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Oportunitate foarte buna, fiind vorba de vanzarea unei afaceri la cheie, cu mobilier si decoratiuni comandate in Italia, iar bucataria si barul fiind dotate complet cu aparatura profesionala de ultima generatie. Firma are toate avizele, autorizatiile si platile pentru furnizori la zi. Ideal pentru cine doreste o afacere la cheie, fara batai de cap, timp pierdut si cheltuieli neprevazute.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare