OFERTA EXPIRATA

Pret
169000
ID
CACJ215362
Suprafata
100 mp (30 mp)
Nr.Camere
7
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Buna Ziua
Bai
3
Ferestre
Termopan
An constructie
2015
Front stradal
11m

Descriere

Casa cu 7 camere de vanzare in Cluj-Napoca, avand suprafata de 100 mp, si teren cu suprafata de 30mp. Casa de vanzare este compusa din 7 camere, 3 bai si 2 bucatarii. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: demisol: 3 garaje, cu acces in casa scarilor; parter: 2 camere, bucatarie, baie si balcon cu acces in gradina, compartimentat ca un apartament cu 2 camere de 52mp; etaj 1: 2 camere, bucatarie, baie, camara si balcon, compartimentat ca un apartament de 2 camere de 56mp si etaj 2: bucatarie, living, 2 camere, baie, camara, balcon compartimentat ca un apartament de 3 camere, semidecomandat, 80mp. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Buna Ziua in zona Calea Turzii. Casa este din caramida, are fundatia din beton si a fost construita 2015. Casa este izolata exterior si este dotata cu termopane. Casa dispune de gradina si telefon. Casa este intr-o zona linistita. Daca va place acesta casa sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

O parte dintr-o casa insiruita, care momentan este structurata ca 3 apartamente, cate unul pe nivel, insa poate fi gandita si pentru o casa individuala. O recomand fie pentru o familie numeroasa, fie ca investitie.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare