OFERTA EXPIRATA

Pret
145000
ID
CACJ213938
Suprafata
201 mp (742 mp)
Nr.Camere
5
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Feleacu
Cartier
Feleac
Bai
3
Etaj
parter/
Ferestre
Termopan
An constructie
2008
Sursa incalzire
Centrala proprieincalzire in p
Front stradal
30m
Nr.fronturi
1

Descriere

Cel mai bun pret! Casa cu 5 camere de vanzare in Feleac, avand suprafata de 201 mp, si teren cu suprafata de 742mp. Casa de vanzare este compusa din 5 camere, 3 bai si bucatarie. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: parter: Terasa, Camera de Zi, Hol, Bucatarie, Baie, Debara, Spatiu Tehnic; etaj 1: Balcon, 2 Camere, Hol, Baie, Dormitor Matrimonial cu baie proprie si terasa si mansarda: Spatiu Deschis in sup de 58 mp utili si spatii de depozitare, cu loc amenjat pentru baie si oficiu. Aceasta este situata in Feleac cartier Feleacu in zona Manastirea Feleac. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tigla metalica si a fost construita dupa 2008. Casa este dotata cu incalzire in pardosea termopane. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Pentru programarea vizionarii ofertei sunati acum la numerele de telefon de mai jos sau cautati-ne la sediul agentiei noastre, strada Iuliu Maniu nr. 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Un amplasament de exceptie, cu orientare sudvestica, foarte insorita si cu o panorama splendida. Incalzire centrala in pardoseala pe toata suprafata casei, suprafata vitatrata generoasa. Punctele tari ale acestei oferte sunt amplasamentul, suprafata utila generoasa si foarte bine dimensionata si compartimentata dar mai ales calitatea ridicata a materialelor folosite .
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare