OFERTA EXPIRATA

Pret
133000
ID
CACJ203953
Suprafata
170 mp (980 mp)
Nr.Camere
5
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Corus
Cartier
Corusu
Bai
2
Tip Mobilier
Mobilat si utilat modern
Ferestre
Termopan
An constructie
2000-2008
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii! Avem placerea de a va oferi spre vanzare o constructie cu finisaje si dotari de exceptie situata in Corus. Constructia este noua , finalizata de 3 ani si nelocuita . este dispusa pe 3 nivele respectiv Demisol, Parter si Etaj, pefundatie de piatra si beton si pe structura de caramida. Accesul se face pe drum asfaltat la cca 8 km distanta de Cluj. Suprafata terenului liber de constructie este amenjat pentru 2 locuri de parcare cu acces pe alee privata , cu pavaj, iar restul terenului este amenajat cu gazon englezesc si sistem de irigare cu lampadare pe curent electric perimetral si loc amenajat pentru barbecue. Imobilul benefiaza de finisaje de lux , de calitate pe baza de elemente naturale respectiv lemnmasiv, piatra si granit. La parter casa este compusa din bucatarie cu acces pe terasa pavata si mobilata integral si utilata; antreu si casa scarii cu debara si un mic dressing, living cu semineu masiv finisat in granit si marmura, functional pe lemne, de asemenea mobilat - set cinema comfort de piele-, si camera de oaspeti si baie ; la etaj imobilul are 4 dormitoare, hol, baie si 2 terase, Incalzire imobilului se face pe centrala proprie pe gaz, tamplaria exterioara este integral termopan iar ceea interioara lemn masiv.. Accesul rapid si pozitionarea in teren intr-o zona retrasa inconjurata de constructii noi cat si orientare inspre sud vest , fac din acst loc caminul ideal pentru orice famile.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Daca e sa alegi intre bunul gust, calitate si comfort atunci este intradevar dificil; de aceasta data insa toate aceste elemente BUN GUST- CALITATE SI COMFORT sunt perfect echilibrate fiind foarte aproape de caminul perfect, imagine intarita si de amplasamentul foarte bun in teren si functionalitatea spatiului si nu in ultimul rand calitatea de exceptie a finisajelor si materialelor folosite dar si a mobilierului, fie de baie, living sau dormitoare,
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare