OFERTA EXPIRATA

Pret
217000
ID
CACJ216371
Suprafata
160 mp (500 mp)
Nr.Camere
5
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Dambu Rotund
Bai
3
Parcare
2
Tip Mobilier
Mobilat si utilat modern
Ferestre
Termopan
An constructie
2000-2008
Sursa incalzire
Centrala proprie
Front stradal
13m

Descriere

Nu ezitati sa ne contactati acum pentru a afla mai multe detalii! Edil vinde casa cu 5 camere in Cluj-Napoca. Casa are suprafata de 160 mp, teren cu suprafata de 500mp, . Casa de vanzare este compusa din 5 camere, 3 bai si bucatarie. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: demisol: Garaj, O incapere mare pentru depozitare; parter: Living cu doua zone, una de zi si una pentru luat masa, Bucatarie, Birou, Baie, Antreu si Terasa si etaj 1: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, 2 balcoane si o terasa de 23mp. . Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Dambu Rotund in zona Scoala de Politie. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tabla si a fost construita 2015. Casa este izolata interior si exterior si este dotata cu centrala proprie faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv si parchet masiv. Casa este in stare buna si este mobilata si utilata modern. Casa dispune de 2 locuri de parcare, acces auto in curte, gradina, debara si telefon. Casa este intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun si in zona cu spatiu verde. Suna acum si vei cunoaste mai multe detalii despre oferta.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

O vila frumoasa, cu un amplasament bun, in zona de case, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si la 10 minute de centrul orasului. Aceasta este ideala pentru o familie, un spatiu de zi foarte generos la parter cu spatii separate pentru bucatarie living si locul de luat masa, iar la etaj 3 dormitoare.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5881RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare