OFERTA EXPIRATA

Pret
340000
ID
CACJ218387
Suprafata
210 mp (850 mp)
Nr.Camere
5
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Buna Ziua
Bai
3
Etaj
parter/
Parcare
2
Ferestre
Termopan
An constructie
inainte de 1990
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Numai acum puteti beneficia de noua oferta exceptionala de la Edil! Avem placerea de a va oferi spre vanzare o casa cu 5 camere, teren cu suprafata de 850mp, in localitatea Cluj-Napoca. Casa de vanzare este compusa din 5 camere, 3 bai si bucatarie. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: demisol: Spatiu tehnic, garaj si oficiu; parter: living, hol acces, birou, bucatarie, baie, terasa si casa scarii si etaj 1: 3 dormitoare, hol acces, baie, dressing si 3 balcoane. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Buna Ziua in zona strada Macesului. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tigla clasica si a fost construita inainte de 1990. Casa este izolata exterior si este dotata cu centrala proprie faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv si parchet masiv. Casa este de lux, este nemobilata. Casa dispune de 2 locuri de parcare, boxa, telefon si pivnita. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Pentru un moment de relaxare aveti la dispozitie piscina. Nu pierde aceasta oferta, suna acum la numerele de telefon de mai jos pentru detalii sau pentru a-ti programa vizionarea.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Daca ceea ce va doriti pe langa o simpla locuinta este si o mica oaza de liniste si comfort, acest imobil beneficiaza din plin de aceste calitati; amplasamet retras de la drum, jardiniera amenajata cu arbusti ornamentali, terasa de vara cu semineu-barbeque si piscina moderna ingropata - elemente care dau culoare si valoare intr-un amplasament de exceptie.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare