OFERTA EXPIRATA

Pret
269000
ID
CACJ219003
Suprafata
148 mp (1270 mp)
Nr.Camere
5
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Borhanci
Bai
2
Parcare
2
Tip Mobilier
Mobilat si utilat modern
Ferestre
Termopan
An constructie
Inainte de 1990
Sursa incalzire
Centrala proprie
Front stradal
40m

Descriere

Nu rata oferta noastra sub pretul pietei! Edil va pune la dispozitie casa cu 5 camere, teren cu suprafata de 1,270mp, pentru vanzare in Cluj-Napoca. Casa de vanzare este compusa din 5 camere, 2 bai si 2 bucatarii. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: parter: living cu bucatarie si dinning, hol de acces , hol de circulatie, casa scarii, doua dormitoare si una baie si etaj 1: bucatarie si open-space amenajat ca zona de relaxare, un dormitor, una camera dressing si una baie. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Borhanci in zona st Romul Ldea. Casa este din caramida si a fost construita inainte de 1990. Casa este dotata cu centrala proprie faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si parchet laminat. Casa este de lux, este mobilata si utilata modern. Casa dispune de 2 locuri de parcare, acces auto in curte, gradina si pivnita. Pentru programarea vizionarii ofertei sunati acum la numerele de telefon de mai jos sau cautati-ne la sediul agentiei noastre, strada Iuliu Maniu nr. 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Curte amenajata cu pavaj, teren cu jardiniera perimetral constructie si teren gazonat pe zona libera de constructie. Loc amenajat pentru relaxare si barbeque, zona de acces auto separata cu garaj izolat de casa si acces cu poarta cu telecomada si imprejmuire perimetrala cu gard de fier forjat si lemn. Constructia este dispusa pe doua nivele si se vinde finisata la cheie si mobilata si utilata complet cu aparatura electronica si electrocasnica de ultimna generatie. Imobilul beneficiaza de un amplasament insorit cu fatada orientata spre sud si sud-est.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5883RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare