OFERTA EXPIRATA

Pret
76500
ID
CACJ138896FLO
Suprafata
146 mp (266 mp)
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Floresti
Cartier
Floresti
Bai
2
Parcare
2
Ferestre
Termopan
An constructie
2008-2011
Front stradal
14m
Nr.fronturi
1

Descriere

Nu ratati oferta noastra! Agentia Edil va ofera casa in duplex de vanzare in Floresti. Casa are suprafata de 146 mp utili cu dispunere p+1, terase de 20 mp, si dispune de teren de 460 mp fara amprenta casei. Imobilul de vanzare dispune de utilitati generale: apa, gaz, curent, canalizare, toate utilitatile fiind trase pe pozitii, si se preda semifinisata, fara centrala si calorifere. Casa este compartimentata astfel: la parter este un living, un dormitor, o baie, o bucatarie si o debara, iar la etaj sunt 3 dormitoare, un dressing si doua bai. Constructia este din caramida, pe fundatie din ciment, ridicata in anul 2008 si finalizata in anul 2013 cu finisaje de calitate, izolatie exterioara.
Suna acum si vei cunoaste mai mutle detalii despre oferta. Nu ratati oferta noastra! Agentia Edil va ofera casa in duplex de vanzare in Floresti. Casa are suprafata de 146 mp utili cu dispunere p+1, terase de 20 mp, si dispune de teren de 460 mp fara amprenta casei. Imobilul de vanzare dispune de utilitati generale: apa, gaz, curent, canalizare, toate utilitatile fiind trase pe pozitii, si se preda semifinisata, fara centrala si calorifere. Casa este compartimentata astfel: la parter este un living, un dormitor, o baie, o bucatarie si o debara, iar la etaj sunt 3 dormitoare, un dressing si doua bai. Constructia este din caramida, pe fundatie din ciment, ridicata in anul 2008 si finalizata in anul 2013 cu finisaje de calitate, izolatie exterioara.
Suna acum si vei cunoaste mai mutle detalii despre oferta.

  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5886RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare