OFERTA EXPIRATA

Pret
260000
ID
CACJ214182
Suprafata
190 mp (500 mp)
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Plopilor
Bai
2
Ferestre
Termopan
An constructie
Inainte de 1990
Sursa incalzire
Centrala proprie
Front stradal
12m

Descriere

Edil imobiliare va ofera o casa de vanzare, in localitatea Cluj-Napoca, cu 4 camere,teren cu suprafata de 500mp, . Suprafata acestei case este de 190 mp. Casa de vanzare este compusa din 4 camere, 2 bai, 2 bucatarii si incaperi tehnice. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: demisol: Doua incaperi tehnice, o bucatarie; parter: Living, Bucatarie, un Dormitor, Baie si etaj 1: 3 dormitoare, baie, 2 terase. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Plopilor in zona Sala Sporturilor. Casa este din BCA, are fundatia din beton, acoperis din tigla Tegola si a fost construita in anul 2004. Casa este izolata exterior si este dotata cu centrala proprie dipsunand de finisaje moderne de inalta calitate: faianta si gresie moderna, scari din lemn masiv, semineu cu lemne. Casa dispune de o gradina generoasa, cu livada si de asemenea exista si sursa proprie de apa. Casa este intr-o zona linistita, foarte usor accesibila aproape de mijloacele de transport, intr-o zona cu multa verdeata aproape de parcuri si centre sportive. Pentru mai multe detalii sau pentru programarea vizionarii acestei oferte nu ezitati sa ne contactati acum la sediul agentiei.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

O casa intr-o zona foarte buna, aproape de centrul orasului cu parcuri si centre sportive aproape, este o locuinta foarte placuta ce dipsune de finisaje moderne si o gradina generoasa.
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5881RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare