OFERTA EXPIRATA

Pret
155000
ID
CACJ215856
Suprafata
160 mp (400 mp)
Nr.Camere
4
Tip Tranzactie
Vanzare
Localitate
Cluj Napoca
Cartier
Manastur
Bai
3
Parcare
2
Ferestre
Termopan
An constructie
2014
Sursa incalzire
Centrala proprie

Descriere

Edil imobiliare va ofera Casa de vanzare in Cluj-Napoca. Imobilul are 4 camere, suprafata de 160 mp si teren cu suprafata de 400mp. Casa de vanzare este compusa din 4 camere, 3 bai si bucatarie. Aceasta este dispusa pe nivele astfel: parter: Living-bucatarie, oficiu, hol, baie, camera tehnica si garaj cu usa cu telecomanda si comunicare cu acces prin spatiul tehnic si etaj 1: hol, 2 bai 3 dormitoare 2 terase. Aceasta este situata in Cluj-Napoca cartier Manastur in zona st Campului. Casa este din caramida, are fundatia din beton, acoperis din tigla clasica si a fost construita 2014. Casa este dotata cu centrala proprie termopane. Casa dispune de 2 locuri de parcare si fosa septica. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Daca vreti sa gasiti cele mai bune oferte nu ezitati sa ne cautati la numerele de mai jos sau la sediul nostru din Iuliu Maniu nr 17.

Tel: 0264-590677, 0721-290522; Email: office@edil.ro; Sediu: Cluj-Napoca str. Iuliu Maniu nr. 17 intre orele 9-18

Parere Agent

Casa individuala cu 400 mp teren, proiect foarte bine pozitionat in teren cu expunere sudica pe zona de living, dormitoare si terasa, finisaje exterioare de inalta calitate, tamplarie termopan cu sticala triplata si sistem de inchidere deschidere in 3 pozitii, una pentru ventilatie, exterior batut in piatra naturala si soclu cu hidroizolatie perimetrala
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Cablu TV
  • Frigider
  • Internet
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Garaj

Calculator Taxe (2017)

Calculatorul de taxe notariale calculeaza onorariul perceput pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare a unui bun imobil (apartament, garsoniera, casa sau teren) si toate celelalte costuri implicate, respectiv:taxa de intabulare OCPI, impozitul datorat Statului la vanzare, dar si onorariul autentificarii contractului de ipoteca, pentru imobilele dobandite prin credit.

Title Price/Option
Curs valutar BNR actual 1 = 4.5737RON
RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul
Modalitate dobandire imobil

Taxe de platit de cumparatorul imobilului

Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare RON cu TVA inclus
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit RON cu TVA inclus
Taxa ANCPI-OCPI pentru intabulare RON

Taxe de platit de vanzatorul imobilului

Impozit catre Stat RON
Informatii


Formular Contact

Contact Captcha


Sunt de acord sa ma abonez la newsletter-ul Edil Imobiliare